Maćkowe miodowe w "promocji" kończy się ważność ~20 lipca jest za 2zł.
Gliwice, Krupnicza 7, Tabakiera [zamknięte]
Collapse
X
-
No to marsz zakładać nowy wątek!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja...-
Channel: Śląskie
-
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:07 -
-
Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia:
sob- niedz - od 12:30, pn-czw - od 15:00, pt. od 13:00.
z zewnątrz nie zachęcał do wejścia
Jest tu Bernard z wajchy w 3 odsłonach.
Byliśmy w porze obiadowej...-
2024-03-02, 02:21 -
-
Miejscówka gdzie ongiś mieścił się Dobry Zbeer. Czyli piwnica z wejściem "od podwórka". Schody prowadzące pod ziemię. Wewnątrz wIele zakamarków, Salek jest kilka, wyboru piw z wajchy 16. Więc trzyma się świeckiej tradycji.
O ile klimat lokalu jako taki jest super,...-
2024-03-02, 01:40 -
-
Witam,
Szykuje się świetna impreza we wspaniałym miejscu ... ARENA-Gliwice
Mam nadzieję, że powstaje nowa cykliczna tradycja, która będzie skuteczną alternatywą dla przereklamowanego i mega-komercyjnego (moim zdaniem) Silesia Beer Fest w Katowicach. Ja mam od domu zaledwie...-
Channel: Festiwale piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment