Dąbrowa Górnicza, Kasprzaka 1, Delikatesy Frac

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Promil03
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.10
    • 2833

Dąbrowa Górnicza, Kasprzaka 1, Delikatesy Frac

Tydzień temu w Dąbrowie Górniczej otwarto pierwsze w naszym rejonie Delikatesy FRAC.
    W sklepie można kupić kilka ciekawszych piw.
    Są dostępne piwa z browaru Amber, są wszystkie Corneliusy w dobrych cenach (Porter - 3,39). Dostępny też Leżajsk w butelce.
    Zagranica reprezentowana głównie przez masowe piwa z Niemiec, Czech, Litwy, Austrii. Jest słowacki Kelt, ale w wersji Výčapné.
    Jako ciekawostka dostępne francuskie piwo z dodatkiem syropu z granatu - Panach' Le Monaco (3,14 - butelka 250ml).
    Wszystkie nasze "najlepsze piwa" też oczywiście są.
  • Czapayew
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1966

Zajrzeliśmy tu dziś z Redyną. Oferta nie rzuca na kolana. Dużym plusem jest cena amberowskiego ŻYWEGO - 3,40 zł/0,5 l
    "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
    www.piwnekapsle.net

Comment

• Adi78
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2009.09
      • 39

Żywe w promocji nawet 3,15zł.Nie wiem tylko na jak długo.I rozmawiałem wczoraj z kierownikiem o wprowadzeniu do asortymentu:Lwówka i Skalaków.

Comment

• Czapayew
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.10
        • 1966

W ostatnią sobotę zajrzeliśmy tu z Redyną. Oferta taka sobie: dominuje koncernówka i zagranica znana z innych marketów. Jest ŻYWE i łomżyńskie: PSZENICZNE i NIEPASTERYZOWANE. Browarów regionalnych brak.
        "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
        www.piwnekapsle.net

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
          Wrocław, Białowieska 13A, Delikatesy Premium
          darekd
          Większy samoobsługowy sklep na Popowicach z dość przyzwoitym wyborem polskich kraftów, trochę piw czeskich.
          Na uwagę zasługuje natomiast bardzo duży asortyment Browaru Zamkowego w Cieszynie (od Lekkiego Żytniego po trzy rodzaje ich barley wine).
          2021-02-10, 21:49
        • boku
          Dąbrowa Górnicza, Kasprzaka 10, Bar "Krzyś"
          boku
          Los rzucił mnie do tego miasta. Pierwszym lokalem, jaki mi się nawinął był Krzyś. Barman, a chyba i właściciel wdał się ze mną w dyskusję o piwie. W takich okolicznościach wypiłem lane tyskie - zresztą jedyne lane.
          Dyskusja była zacięta, jako że właściciel twierdził, że...
          2006-09-28, 18:42
        • jacekwerner
          Opole, Krakowska 30A, Delikatesy/Meating
          jacekwerner
          21 listopada otworzył swe podwoje nowy lokal o swojsko brzmiącej nazwie : Delikatesy. My też mamy swoja kontynuację - w miejscu, gdzie "od zawsze" opolskie delikatesy się mieściły, po remoncie ruszyło nowe przedsięwzięcie o nazwie jak wyżej. W lokalu pozostał kultowy element starego...
          2017-11-29, 12:19
        • malybierwant
          Dąbrowa Górnicza, Górników Redenu 2, Well Done
          malybierwant
          Knajpa z amerykańskim żarciem,ale chyba jako jedyna w moim mieście(chyba,że o czymś nie wiem:-))w której można się napić dobrego piwa.Wybór skromny,ale zawsze coś.Ostatnio była Cherry Lady-lana,Śmietanka,Powrót króla,Atak chmielu,Pierwsza pomoc,plus coś tam jeszcze z Zawiercia,Fortuna,Miłosław...
          2016-02-26, 17:12
        • jacekwerner
          Krynica-Zdrój, Józefa Ignacego Kraszewskiego 1, Delikatesy Centrum (Pasaż Krynicki)
          jacekwerner
          Sklep jakich wiele ( wszak sieciówka ) - są półki z piwem takim-jak-wszędzie, jest obowiązkowy regał "Piwne terytoria", ale jest tez osobny regał dedykowany browarowi Browars : Jaśnie Pian, Limanowskie Ale, Pils, Pszenica, Lager, One Hop, Zdrojowe. Na piwnej pustyni krynickiej - warto...
          2018-08-07, 16:43
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...