Kłobuck, 3 Maja 28, Kraina Alkoholi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • beerek62
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2010.04
    • 1051

Kłobuck, 3 Maja 28, Kraina Alkoholi

Wszedłem dzisiaj do Świata Alkoholi i kopara mi opadła. Warmia i Mazury - Warmiak, Rześkie, Orkiszowe, Miodne, itp. Lwówek Śląski, i cała gama innych piw. Ceny - nawet niewygórowane. Oby tak dalej. Oczywiście kilka sztuk kupiłem.
    Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
    Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie
  • jankessc
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.10
    • 25

Sklep nazywa się Kraina Alkoholi. Adres: Kłobuck, ul. 3 Maja 28.

Ciechan: Wyborne; Mocne (3,60zł); Miodowe (5,3zł); Porter 18.1° (4,6zł); Pszeniczne; Krzepiak (2,50zł);

Kormoran: Warmiak (4,30zł); Miodne (4,60zł); Rześkie; Świeże; Irish Beer; Porter Warmiński;

Fortuna: Czarny Smok (3,20zł);

Namysłów: Złoty Denar Chmielowy (2,25zł);

Grybów: Pilsweiser Exclusive Beer (2,75zł); Pilsweiser Premium Beer; Pilsweiser Strong Beer;

Amber: Koźlak; Grand Imperial Porter;

Comment

• admiro
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.05
      • 248

Ponadto:
      Cornelius: Porter, Premium Lager, Weizen (3,79), Honig Weizen, Ale Ale (3,90)
      Grybów: Lach Mocne (2,85)
      Amber: Złote Lwy (3,60)

Aktualnie brak Ciechana Wybornego i Mocnego, sklep nie był w stanie zagwarantować kiedy będzie (potrzeba składania dużego zamówienia).
      Moje piwo jest bezcenne.

Schizma miodowa.

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
        Pieszyce, Ogrodowa 28, Świat Alkoholi
        Shedao
        ... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes

Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...
        2021-06-07, 08:52
      • Alkoneser
        Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
        Alkoneser
        Cześć,
        moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
        Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
        2023-06-20, 13:01
      • Prusak
        Lublin, Sławinkowska 28, Imperium Alkoholi
        Prusak
        Sklep położony na końcu Willowej, nieopodal Ronda Reagana.
        Klasyczny wybór piw kraftowych, spora oferta Pinty, Zakładowego, widziałem piwa z Golema, Birbanta, Peruna, Warsztatu Piwowarskiego, Incognito, Kormorana i dużo, dużo więcej.
        Dostępne też porterowe "sztosy"...
        2019-04-25, 14:34
      • Ahumba
        2025.05.16-17 - Gdańsk, Festiwal Hevelka
        Ahumba
        Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
        Start
        2025-05-16
        Koniec
        2025-05-17
        Adres
        Gdańsk, Pokoleń Lechii Gdańsk 1
        2024-11-03, 18:06
      • darekd
        Schwechater, Wiener Lager
        darekd
        Przemysłowy browar z wiedeńskiego przedmieścia.

Lagery wiedeńskie przez wiele lat zapomniane były w Austrii, choć to kraina ich pochodzenia.

12,8% ekstr.
        5,3% alk.

https://www.schwechater.at/sortiment/

Aromat - słodowy z toffi, biszkoptowymi...
        2024-10-10, 22:29
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...