Dziwne,znalazł się pytajnik a miał znaleźć się wykrzyknik.
Pogwizdów k. Cieszyna, Katowicka 15, sklep
Collapse
X
-
A to jest temat o sklepie a nie o piwie i nie o Dori.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
To nie moja sprawka, jednak bardzo mnie cieszy, że tak dobrze zaopatrzony sklep mamy we wsi
Oprócz piw z regionalnych browarów powiększa się lista piw importowanych. Na Święta kupiłam tam:
- Kupiškio Alus, Pivoriu
- Vilniaus, Senojo Vilniaus Alus (wersja limitowana 5000 butelek)
- zestaw Duvela 2x0,33l + pokal
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crocco Wyświetlenie odpowiedziNie twoja?
Dobre piwo ciągnie tam gdzie się je robi .Chwała właścicielowi,że zaryzykował i potrafi to ciagnąc dla siebie z zyskiem ,zadowoleniemswoim jak i naszych podniebień.
Chwała Tobie za Pale Ale!
Comment
-
-
W sklepie można już nabyć wszystkie trzy piwa z PINTY, ponadto pojawiło się Gose z browaru Goslar. Oprócz tego oczywiście standard już w tym sklepie, czyli piwa z browarów Kormoran, Racibórz, Ciechan, Lwówek, Sulimar, Jagiełło, Fortuna, Amber, Witnica, Na Jurze, Konstancin, Koreb, Gontyniec... i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam
Dziś więc degustacja Czarnej DziuryLast edited by dori; 2011-05-09, 16:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZKB Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś zna pory otwarcia sklepu?
Może Dori?
Dziś zrobiłam tam zakupy. Niestety piw z Pinty już nie ma
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crocco Wyświetlenie odpowiedziMoże właściciel napisze co ma aktualnie w ofercie ciekawego-zapomniał o reklamie swojego sklepu czy sprzedaje już tylko koncerniaki?
Comment
-
-
Piw niszowych wciąż przybywa W sobotę kupiłam m.in. Lady Blanche z AleBrowaru oraz Ognie Szczęścia i Dymy Marcowe z Pinty. Oczywiście dostępny jest chyba komplet piw z Kormorana, trochę z Fortuny, Ciechan, Lwówek, Staropolski, Racibórz, Na Jurze...
Comment
-
Comment