Częstochowa, Wyzwolenia 9 lok. 02, Skład Piwa [zamknięte]
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku! -
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Po dzisiejszej wizycie w sklepie (i wyjściu z wielką torbą zakupów), stwierdzam, że jest naprawdę dobrze, a na pewno będzie jeszcze lepiej, czego oczywiście życzę właścicielowi. Wyboru piw nie powstydziłby się niejeden sklep w Warszawie, a i poziomu obsługi i cen również Szkoda, że akurat nie było mojego ulubionego Ciechana wybornego (bo wyszedl), ale zawsze sobie powtarzam, ze lepiej ze piwo sie sprzedalo, nizby mialo kisnac. Jesli tylko bede w Czestochowie, tesciowie dostana prikaz, aby tam wlasnie robic dla nas piwne zakupy, tym bardziej ze daleko nie maja
ps. Sorka za brak polskich znakow diakrytycznych, ale nagle mi je wcielo ;-)Comment
-
Jestem świeżo po wizycie i powiem szczerze, że będę napewno stałym klientem,oczywiście byłem pod wieczór i troche już piw zeszło, które chciałem zakupić, ale i tak wyszedłem z klikoma piwami których nidgy nie piłem Obsługa kompetentna i pomocna.
Same plusy, oby sklep się rozkręcił i żeby asortyment stopniowo sie zwiększał, choć i tak jest już duży wybór.Comment
-
Comment
-
Braki na półkach uzupełnione.
Pojawił się:
Lwówek Piastowski
Krzepkie
Porter Warmiński
Złoty Smok"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
-
Godziny otwarcia
31.12.2010
10.00-15.00
01.01.2011
Zamknięte
02.01.2011
12.00-18.00"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
-
Comment
-
Odwiedziłem to miejsce między świętami...bodajże w poniedziałek. Jak tylko wszedłem do sklepu to aż mi się oczy ucieszyły na widok takiej ilości dobroci, pomimo tego iż asortyment był lekko przebrany....jak to po świętach Ceny bardzo przyzwoite. Cieszę się że w Częstochowie pojawił się sklep z takim asortymentem. Do tej pory ciężko było dostać w tej okolicy "dobre piwo".Comment
Comment