W asortymencie 10 rodzajów porterów !!!Kilkanaście rodzajów pszeniczniaków!!! Dotarły piwa z Krajana :Kożlak,Nakielskie i Porter miodowy.
Tychy, Bacha 3D, Świat Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belialek Wyświetlenie odpowiedziPszenica jest wyprodukowana dla Tarczyn Trade Sp. zo.o. pod nadzorem głównego Piwowara minibrowaru restauracyjnego Browarmia Królewska w Warszawie (niestety brak info gdzie).(...):
Piwo jest warzone i rozlewane w Niemczech, w Ladenburger Brauerei.
Ps. Bianco8, jeżeli to piwo okazałoby się rzadkim rarytasem zapewne w najbliższym czasie pojawiłbym się tam, a tak.....
Comment
-
-
Odkryłem sklep wczoraj. Sklep w dobrej lokalizacji, przestronny lokal, choć, gdy się wchodzi, sprawia wrażenie jakby był w trakcie zamykania na zawsze Kupiłem standard, ceny są ok, chciałem pooglądać szkła, ale nie miałem czasu. Może ktoś wie, czy jest coś ciekawego i za ile?
Comment
-
-
Zapraszamy na zakupy ! Przyjechało Gościszewo Naturalne,Rycerz oraz Viva Hel wszystko świeżutkie,prosto z browaru !! Dojechał również Fuhrmann i Starovar z Połczyna Zdrój.Lubuskie ciemne niepasteryzowane miodowe oraz Lubuskie zielone niepaster.A dla kierowców mamy Litovel Free Nealko pivo.Zapraszamy !!! A w poniedziałek...będzie mnóstwo niemców :-)...
Comment
-
Comment