Na półkach pojawił się rarytasik pod postacią KORLSCHa z Kolonii !!! Dwa rodzaje(Reissdorf Korlsch i Muhlen Kolsch) tego piwka można kupić już dziś w Świecie Piwa !!!
Zapraszamy !!!
Na półkach zrobiło się trochę egzotycznie, a to za sprawą kilku ciekawych pozycji m.in. piwa z USA,RPA,Argentyny,Jamajki,Chin,Tajlandii,Meksyku,H iszpanii,Portugalii oraz Tanzanii Mongozo (na licencji,wyprodukowane w Belgii). Zapraszamy
Odwiedziłem dzisiaj ten sklep. Wybór ciekawy. Ceny umiarkowane. Dostępne wszystkie Pinty (jechałem po nie specjalnie). Dużo piw z Niemiec, Belgii, trochę z Czech i Rosji.
Egzotyka rzeczywiście oryginalna. Kupiłem Jamajkę (http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=38018) i Meksyk (http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=9295).
Jedyny minus sklepu to brak możliwości płacenia kartą. Chyba będę tam częstszym gościem.
W lodówce pojawiły się ponownie 4 gatunki piw z radomskiej PIVOVARII !!!Świeżutkie ,wczoraj wieczorem nalane do butelek.Są w wersjii 0,5 i 1l.Bursztynowe,pszeniczne,kozlak i pils.Dodatkowo na półkach pojawił się ciemny Stary mielnik z Rosji...oraz dawno nie widziany w tej części Tychów Lwówek Ratuszowy. Zapraszamy
Dotarło świeżutkie Gościszewo Pils,Rycerz oraz Naturalne.Jest także lipcowe niepasteryzowane z Pokrówki.Ponadto jest nowy rosyjski Stary mielnik ciemny,kilka angielskich piwek oraz ok.300 innych rodzajów piwa !!! Zapraszamy
Dotarły nowe piwa z Piotrkowa CORNELIUS Kozlak oraz CORNELIUS pszeniczny z grejpfrutem !!!! Jest również Książęce pszeniczne z Holandii,Lwówek Książęcy i Ratuszowy oraz świeżutkie piwa z browaru restauracyjnego PIVOVARIA z Radomia !!! ZAPRASZAM
Pojawiło się na półkach nowe piwo z Witnicy - Lubuskie Malinowe !!! Jest również Łódzki porter .Chwilowy brak nowości z Corneliusa (Kozlak i pszenica grejfrut).
Zapraszamy Aktualnie jest 360 rodzajów piwa
Dotarło 8 rodzajów Bearnardów z Radomskiego Dionizosa, w tym dwa nowe;miód malina i Grapefruit oraz Maćkowe Malinowe.Z czeskich piw pojawił się pszeniczny Velen z Cernej Hory oraz Perla z Platana. Zapraszamy !!!
Comment