Dąbrowa Górnicza ul. Morcinka 6

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • milrys
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.09
    • 18

Dąbrowa Górnicza ul. Morcinka 6

Wczoraj "odkryłem" ten sklep. (zlokalizowany w MINI MAX GASTRONOMIA- przybytku z kebabem i frytkami) Kilkadziesiat gatunków. Ciechany, Fortuna, Piotrków, Konstancin, Witnica, Czarnków, Racibórz, Litewskie i inne. Ceny przyzwoite.
  • silvian
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2008.08
    • 727

Wystarczyło poszukać http://www.browar.biz/forum/showthre...+g%C3%B3rnicza

Comment

• milrys
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.09
      • 18

Opis który podałeś jest w dziale "puby i knajpy". Ja szukam w "sklepy", stąd nie wiedziałem o nim wcześniej.

Comment

• silvian
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2008.08
        • 727

Zbiłeś mnie tym argumentem z pantałyku, widzę że myślenie boli.
        Ostatnia zmiana dokonana przez silvian; 2011-01-08, 22:17.

Comment

• milrys
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2009.09
          • 18

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian
          Zbiłeś mnie tym argumentem z pantałyku, widzę że myślenie boli.
          Bez komentarza, bo myślenie boli. (nie chcę Ciebie narażać na ból głowy)

Comment

Related Topics

Collapse

• puszka
            Dąbrowa Górnicza, Morcinka 6, Gastronomia Rzułf
            puszka
            Jestem w szoku.

Podjechałem dziś na kebaba który niedawno otworzyli nie opodal mojego osiedla. wcześniej tam byłem i serwowali tylko piwo z jakiegoś czeskiego browaru.

Dziś przecierałem oczy. Są piwa chyba ze wszystkich nie masowych browarów w polsce. Zebym nie...
            2010-04-16, 19:03
          • pebejot
            Krzywaczka 948, Browar Alteria
            pebejot
            Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
            Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
            Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
            Dookoła jest...
            2024-10-13, 22:31
          • malybierwant
            Dąbrowa Górnicza, Górników Redenu 2, Well Done
            malybierwant
            Knajpa z amerykańskim żarciem,ale chyba jako jedyna w moim mieście(chyba,że o czymś nie wiem:-))w której można się napić dobrego piwa.Wybór skromny,ale zawsze coś.Ostatnio była Cherry Lady-lana,Śmietanka,Powrót króla,Atak chmielu,Pierwsza pomoc,plus coś tam jeszcze z Zawiercia,Fortuna,Miłosław...
            2016-02-26, 17:12
          • Ahumba
            Morcinka 5 lok. 17, Winylowa
            Ahumba
            Nieduży pub w ryneczku niedaleko pętli Nowe Bemowo. Otwarty poza poniedziałkiem od 17:00. Niby tylko 2 nalewaki, ale na jednym z reguły jest jakiś pilsik lub lager na drugim często pszenica. Najczęściej są to piwa pinty, zakładowego, kormorana itp. W lodówkach za to sporo kraftowych piw....
            2018-12-12, 12:51
          • heckler
            Czechy, Vysoké Mýto, Husova 216, Měšťanský pivovar Kujebák
            heckler
            Pierwszy browar w mieście Vysoke Myto powstał w 1898 roku, a zakończył swoją działalność w 1951 roku. Na ulicy Piwowarskiej do tej pory można oglądać niszczejące zabudowania dawnego browaru. W 2015 roku w mieście powstał pierwszy, zresztą działający do dnia dzisiejszego browar o nazwie...
            2018-07-05, 06:58
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...