Wczoraj "odkryłem" ten sklep. (zlokalizowany w MINI MAX GASTRONOMIA- przybytku z kebabem i frytkami) Kilkadziesiat gatunków. Ciechany, Fortuna, Piotrków, Konstancin, Witnica, Czarnków, Racibórz, Litewskie i inne. Ceny przyzwoite.
Dąbrowa Górnicza ul. Morcinka 6
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Jestem w szoku.
Podjechałem dziś na kebaba który niedawno otworzyli nie opodal mojego osiedla. wcześniej tam byłem i serwowali tylko piwo z jakiegoś czeskiego browaru.
Dziś przecierałem oczy. Są piwa chyba ze wszystkich nie masowych browarów w polsce. Zebym nie...-
Channel: Śląskie
-
-
Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
Dookoła jest...-
Channel: Małopolskie
2024-10-13, 22:31 -
-
Knajpa z amerykańskim żarciem,ale chyba jako jedyna w moim mieście(chyba,że o czymś nie wiem:-))w której można się napić dobrego piwa.Wybór skromny,ale zawsze coś.Ostatnio była Cherry Lady-lana,Śmietanka,Powrót króla,Atak chmielu,Pierwsza pomoc,plus coś tam jeszcze z Zawiercia,Fortuna,Miłosław...
-
Channel: Śląskie
2016-02-26, 17:12 -
-
Nieduży pub w ryneczku niedaleko pętli Nowe Bemowo. Otwarty poza poniedziałkiem od 17:00. Niby tylko 2 nalewaki, ale na jednym z reguły jest jakiś pilsik lub lager na drugim często pszenica. Najczęściej są to piwa pinty, zakładowego, kormorana itp. W lodówkach za to sporo kraftowych piw....
-
Channel: Warszawa
2018-12-12, 12:51 -
-
Pierwszy browar w mieście Vysoke Myto powstał w 1898 roku, a zakończył swoją działalność w 1951 roku. Na ulicy Piwowarskiej do tej pory można oglądać niszczejące zabudowania dawnego browaru. W 2015 roku w mieście powstał pierwszy, zresztą działający do dnia dzisiejszego browar o nazwie...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment