Sklep raczej nowy, asortyment rozwojowy. Z piwa dominuje niezbyt liczna koncernówka, nie mniej udało mi się wypatrzeć BRACKIE BELGIJSKIE PALE ALE - 4,99 PLN.
Siewierz, Rynek 36, Świat alkoholi
Collapse
X
-
Siewierz, Rynek 36, Świat alkoholi
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netTagi: brak -
No to mnie teraz zaskoczyłeś. Jutro tam będęCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon -
Z Relacji Redyny oraz z zawartości plecaka po zakupach wynika, ze pojawiły się wyroby z Kormorana (ŚWIEŻE, MIODNE, WIŚNIA W PIWIE) oraz Ambera (ŻYWE)."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Do sklepu zajrzałem w sobotę. W ofercie był m.in. Grand Champion Imperial IPA za... 13 zł/0,5 l"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Dla tego sklepu nie ma już nadziei.
Ciekawsze rzeczy można kupić w pobliskiej Żabce, albo sklepie (chyba abc) na końcu ul. Bema, przy piekarni Malta. I tak szału nie ma, ale pod względem wyboru piwa w Siewierzu to jest najlepiej.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
Related Topics
Collapse
-
... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes
Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Niech Świat Pozna Twoje Piwo 22.02.2025 PINTA
https://browarpinta.pl/konkurs/- Maibock 16-18°Blg
- Double Cold IPA 18-20°Blg
- Hazy IPA z polskim chmielem 14-15°Blg
- Foreign Extra Stout 14-18°Blg
2024-11-28, 12:54 -
Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.
Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.
Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...-
Channel: Warszawa
2024-04-24, 19:05 -
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Choć właściwie powinno być beer shop & pub...
Nic nie jadłem tam, więc może coś przeoczyłem.
Nie wiem od kiedy, ale jak już tu wspominałem lokal się przeniósł i rozszerzył swoją działalność także o wyszynk. Nie tylko zakupione w sklepie butelki, ale także lane piwa - 8...-
Channel: Kraków
2022-06-29, 19:40 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment