Nie dawno otwarty sklep oferujący szeroką gamę piw z browarów regionalnych. Rewelacyjne ceny tych piw, nie wiem czy nie najtańszy w Katowicach! Można również płacić kartą. POLECAM!
Katowice, Warszawska 48, Świat Win i Alkoholi (zamknięte)
Collapse
X
-
Od razu mówię, że nie zarejestrowałem się specjalnie by reklamować sklep (1 post), bo na forum już ciut czasu jestem
W sklepie byłem ze trzy razy i z tego co zauważyłem to na bieżąco w ofercie jest tam Ciechan, Lwówek, Jagiełło, Witnica, Zawiercie, Cornelius, Gościszewo, Amber, Krajan + pewnie coś o czym zapomniałem bo ostatnio tam byłem z miesiąc temu. W ofercie też widziałem czeską koncernówke. Sklep otwarty dość krótko - w tygodniu do 18, a w soboty chyba do 14. Z najniższymi cenami bym się nie zgodził, bo wydaje mi się że u Koczubika jest taniej
-
-
Fakt, najtaniej na pewno nie jest ale nie jest też najdrożej. Jest też Racibórz w pełnej gamie, kilka piw ukraińskich, czeskich i kilka pozycji Stout-ów i Ale z UK, a z niemckich to chyba tylko Felsen. Ale gorąco polecam bo sklep zaaranżowany w fajnym klimacie i nielimitowana płatność kartę pewnie niejednego ucieszy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwosz72 Wyświetlenie odpowiedzibodaj będzie to pierwszy sklep z piwami regionlanymi w Katowicach, w którym jest taka możliwośćDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Avernum Wyświetlenie odpowiedziU Pana Wojtka w Dobrym Wyborze jest terminal ale mają limit min 20 zł, natomiast w ŚWiA jest nielimitowana płatność kartą. Ot co różnica, ale i tak polecam oba sklepy!
Comment
-
-
Proszę się skupić na konkretnym sklepie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dzisiaj odwiedziłem ten sklep - i jestem zadowolony.
Pierwszą zaletą jest przestrzeń - nie jet to wielki sklep lecz wszystkie piwa są w zasięgu ręki i można na spokojnie zapoznać się z ofertą.
Ta zresztą jest dość obszerna - poza wyżej wymienionymi znajdują się m.in Trappist(0.33 i korkowane). Ponadto w sklepie jest spory zasób win.
Sprzedawca jest zorientowany w tematyce alkoholi i pewnie nie raz tam zajrzę
Pzdr.
Comment
-
-
Zadzwoń do hurtowni na obrokach, w dziale hurtowym jest temat o nich. Sprowadzają felseny samodzielnie i mają bardzo konkurencyjne ceny w detalu, roznica na niekrtorych piwach 50 gr na przyklad w porownaniu ze sklepami. Te pozostałe o które pytałeś też możesz trafić, szybko się pozbywają towaru, dlatego uprzedzam, żebyś się najpierw telefonicznie dowiedział co jest na stanie.Ostatnia zmiana dokonana przez mon55ter; 2011-05-18, 19:18.
Comment
-
Comment