Katowice, Warszawska 48, Świat Win i Alkoholi (zamknięte)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Arecki71
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.05
    • 37

Katowice, Warszawska 48, Świat Win i Alkoholi (zamknięte)

Nie dawno otwarty sklep oferujący szeroką gamę piw z browarów regionalnych. Rewelacyjne ceny tych piw, nie wiem czy nie najtańszy w Katowicach! Można również płacić kartą. POLECAM!
    Ostatnia zmiana dokonana przez Arecki71; 2011-05-12, 09:24.
  • QQlak
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.06
    • 21

Od razu mówię, że nie zarejestrowałem się specjalnie by reklamować sklep (1 post), bo na forum już ciut czasu jestem

W sklepie byłem ze trzy razy i z tego co zauważyłem to na bieżąco w ofercie jest tam Ciechan, Lwówek, Jagiełło, Witnica, Zawiercie, Cornelius, Gościszewo, Amber, Krajan + pewnie coś o czym zapomniałem bo ostatnio tam byłem z miesiąc temu. W ofercie też widziałem czeską koncernówke. Sklep otwarty dość krótko - w tygodniu do 18, a w soboty chyba do 14. Z najniższymi cenami bym się nie zgodził, bo wydaje mi się że u Koczubika jest taniej

Comment

• Arecki71
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2011.05
      • 37

Ja również nie reklamuję sklepu, pracuję blisko tego sklepu i jest mi po drodze . Na forum jestem nowy a piwami regionalnymi zaraziłem się nie tak dawno
      Ostatnia zmiana dokonana przez Arecki71; 2011-05-12, 10:05.

Comment

• Avernum
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2010.10
        • 165

Fakt, najtaniej na pewno nie jest ale nie jest też najdrożej. Jest też Racibórz w pełnej gamie, kilka piw ukraińskich, czeskich i kilka pozycji Stout-ów i Ale z UK, a z niemckich to chyba tylko Felsen. Ale gorąco polecam bo sklep zaaranżowany w fajnym klimacie i nielimitowana płatność kartę pewnie niejednego ucieszy

Comment

• Piwosz72
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2010.12
          • 8

Na dniach odwiedzę ten sklep- a płatność kartą z całą pewnością jest in plus - bodaj będzie to pierwszy sklep z piwami regionlanymi w Katowicach, w którym jest taka możliwość

Comment

• Doodeck
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.05
            • 1612

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwosz72 Wyświetlenie odpowiedzi
            bodaj będzie to pierwszy sklep z piwami regionlanymi w Katowicach, w którym jest taka możliwość
            Nieprawda. Nie byłeś jeszcze chyba u Koczubika na Paderewie...
            Dalekosiężny
            Obserwator
            Obiektów
            Dynamicznie
            Epatujących
            Ciekawymi
            Koncepcjami

Comment

• Piwosz72
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2010.12
              • 8

Byłem, acz nie widziałem tam terminalu... Chyba za bardzo się zagapiłem na butlelki
              Dzięki za informację.

Comment

• Avernum
                • 2010.10
                • 165

U Pana Wojtka w Dobrym Wyborze jest terminal ale mają limit min 20 zł, natomiast w ŚWiA jest nielimitowana płatność kartą. Ot co różnica, ale i tak polecam oba sklepy!

Comment

• Promil03
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2007.10
                  • 2833

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Avernum Wyświetlenie odpowiedzi
                  U Pana Wojtka w Dobrym Wyborze jest terminal ale mają limit min 20 zł, natomiast w ŚWiA jest nielimitowana płatność kartą. Ot co różnica, ale i tak polecam oba sklepy!
                  Dla częstych klientów czasami przymykają oko na limit. Ale zgadzam się, że nie zawsze da się uzbierać te 20 zł.

Comment

• Maggyk
                    Szara Adminiscjencja
                    🍼
                    • 2004.05
                    • 5618

Proszę się skupić na konkretnym sklepie.
                    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                    Piwo domowe -
                    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Piwosz72
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2010.12
                      • 8

Dzisiaj odwiedziłem ten sklep - i jestem zadowolony.
                      Pierwszą zaletą jest przestrzeń - nie jet to wielki sklep lecz wszystkie piwa są w zasięgu ręki i można na spokojnie zapoznać się z ofertą.
                      Ta zresztą jest dość obszerna - poza wyżej wymienionymi znajdują się m.in Trappist(0.33 i korkowane). Ponadto w sklepie jest spory zasób win.
                      Sprzedawca jest zorientowany w tematyce alkoholi i pewnie nie raz tam zajrzę

Pzdr.

Comment

• Avernum
                        • 2010.10
                        • 165

Witam,

Ktoś się orientuje czy są Pszeniczne: Ciechan, Konstancin ewentualnie Felsen: Weizen & Weizenbock

Comment

• mon55ter
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2010.10
                          • 43

Zadzwoń do hurtowni na obrokach, w dziale hurtowym jest temat o nich. Sprowadzają felseny samodzielnie i mają bardzo konkurencyjne ceny w detalu, roznica na niekrtorych piwach 50 gr na przyklad w porownaniu ze sklepami. Te pozostałe o które pytałeś też możesz trafić, szybko się pozbywają towaru, dlatego uprzedzam, żebyś się najpierw telefonicznie dowiedział co jest na stanie.
                          Ostatnia zmiana dokonana przez mon55ter; 2011-05-18, 19:18.

Comment

• Arecki71
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2011.05
                            • 37

Weizen'a to kojarzę że mają i to kilka rodzajów. Zajrzę tam za parę dni to może spojrzę czy są te inne o ile nie zapomnę.

Comment

• waldek2
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2011.02
                              • 46

Chciałbym powiedzieć że tam jest strasznie drogo

Comment

Przetwarzanie...
                              X