Z tym Paulaner'em to chyba lekka przesada, no chyba że mówimy o innym piwie
Katowice, 3-go Maja 23/8, Chmielowy Kramik (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Avernum Wyświetlenie odpowiedziZ tym Paulaner'em to chyba lekka przesada, no chyba że mówimy o innym piwie
Bardzo podoba mi się sposób przedstawiania ofert, mam tu na myśli ceny. Klient nie musi chodzić do sklepu i szukać czegoś nowego i analizować cen w porównaniu z innymi przybytkami z piwami. Dostaje wszystko na tacy i przed wyjściem do sklepu może mieć już plan co kupi i wie przy okazji ile już na to wyda.
Oby inni podchwycili to. Naprwdę tak dużo czasu dodatkowego to Wam nie zajmie.
Pzdr
Comment
-
-
Uprzejmie informuje , że w związku z poniedziłkowym świętem promocja z pon. -10% przechodzi na najbliższą sobote (13.09.11)!!
Nawiązując do wcześniejszych postów macie drodzy piwosze racje z tym paulanerem i daje go w cenie hurtowej czyli 5.50 oraz postaram sie znaleść tańsze żródło z tym piwem.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Witam!
Zapraszam wszystkich na świeżą dostawe piwka z browaru :
-CIECHAN
-KORMORAN
-JAGIEŁŁO
-JABŁONOWO
-ZAWIERCIE
a także pojawił sie bo dłuższej nie obecności Koreb Miodowy i Herbowy Bernard Limonka oraz troche litwy w 1l. butelkach Boiko Alus 12.10 Butautu jasne 11.50 i ciemne 12.00 oraz 0.5l. Senojo Vilniaus ciemne i jasne. Jest też Namysłów niepasteryzowny oraz nowość z rosji Dolce Iris 0.33 5.60
Jeszcze raz serdecznie zapraszam !!
Comment
-
-
Witam.
Z przyjemnością informuję , że od jutra 13.09.11 każdego dnia , prócz poniedziałku , będzie promocja 3 wybranych gatunków piwa ( codziennie innych). O wybranych na dany dzień gatunkach będe informował dzień wcześniej na forum. Na jutro proponuje Państwu :
- Ciechan Pszeniczny 4.80
- Rześkie 3.20
- Paulaner 5.20
Comment
-
-
Przepraszam za OT ale nie mogłem się opanować
Do sklepu nic nie mam - nawet nie byłem - ale ulica 3 maja w Katowicach źle mi się kojarzy - wjazd prosto w objęcia Straży Miejskiej - 200 PLN i 5 punktów karnych
P.S. Wiem, że moja wina - widać nie umiem jednocześnie ogarnąć nawigacji i znaków drogowych
A sklepikowi życzę powodzenia - z pewnością zajrzę, jak przyjadę koleją.Last edited by iron; 2011-09-12, 20:26.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment