Sklep istnieje już od jakiegoś czasu i serwował głównie koncernówkę. Ale chyba właściciele postanowili iść za głosem ludu. Dziś wypatrzyłem tam piwa z KORMORANA (m.in. ORKISZOWE Z MIODEM, WIŚNIA W PIWIE, IRISH BEER, PODPIWEK) i AMBERA (ŻYWE, NATURALNE).
Dąbrowa Górnicza, Królowej Jadwigi 34, Monopoland
Collapse
X
-
Dąbrowa Górnicza, Królowej Jadwigi 34, Monopoland
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netTagi: brak -
Related Topics
Collapse
-
Niby niepozorny bar przydrożny na trasie wylotowej na Strzelce Opolskie (naprzeciw oponiarskiego SAKa), a jednak coś się tu piwnego kryje. Z kranu lany Namysłów i Cerna Hora Pater za piątkę. Pater pity jako ostatni z beczki - pijalny. W lodówce czai się nieco grodziskiego (bernardyńskie ciemne),...
-
Channel: Opolskie
2016-07-05, 10:28 -
-
Knajpa z amerykańskim żarciem,ale chyba jako jedyna w moim mieście(chyba,że o czymś nie wiem:-))w której można się napić dobrego piwa.Wybór skromny,ale zawsze coś.Ostatnio była Cherry Lady-lana,Śmietanka,Powrót króla,Atak chmielu,Pierwsza pomoc,plus coś tam jeszcze z Zawiercia,Fortuna,Miłosław...
-
Channel: Śląskie
2016-02-26, 17:12 -
-
Bar Taxi mieści się zaledwie kilka dziesiąt metrów od "Piwiarni".
Kolejny niewielki lokal w centrum. Z zewnątrz wygląda na stylową karczmę, a jest przeciętnym pubem. Mieści się przy skrzyżowaniu ulicy Królowej Jadwigi i Niepodległości. Wewnątrz leją Tyskie za 3,30 i...-
Channel: Wielkopolskie
2005-10-06, 16:25 -
-
Dodać do mapy
Kędzierzyn Koźle ul. Królowej Jadwigi 37. Bar Gaspar. Leje Holbę i Litovela. Oba 3,80 za kufelek 0,5. Kufle firmowe - ma. Polewa też rezaneŁadnie rozwarstwione.
PS. miałem zamieścić post dwa tygodnie temu ale cały czas testowałem-
Channel: Opolskie
-
-
Znajduje się on na ul.Królowej Jadwigi(przy Krzywoustego),czyli ścisłe centrum.Wystrój dość ciekawy ,taki na styl PRL,ruskie gwiazdy itp.Muza polska,typu Kazik.Nie trzeba na szczęście do siebie krzyczeć.Dla amatorów mocniejszych wrażeń są drinki,wódeczki,winka,rumy,ściekłe psy,likiery,whisky.Jeśli...
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment