Dąbrowa Górnicza, Sobieskiego 17, Pogotowie Alkoholowe [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pogotowie-alkoholowe
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2011.07
    • 14

Dąbrowa Górnicza, Sobieskiego 17, Pogotowie Alkoholowe [zamknięte]

Witam Wszystkich!!!!!

Zapraszamy na zakupy do nowo otwartego i ciągle rozwijającego się sklepu monopolowego w Dąbrowie Górniczej ul. Sobieskiego 17

Sklep ma nazwę:

POGOTOWIE ALKOHOLOWE

(strona www.pogotowie-alkoholowe.com w budowie)

Staramy się ,aby w naszej ofercie nie zabrakło najróżniejszych alkoholi, tych bardziej znanych jak i tych które trudno znaleźć w innych sklepach.
    Znajdziecie u nas szeroki wybór tzw. prezentówek oraz alkoholi na zamówienie.

W obecnej chwili posiadamy również (to co zapewne najbardziej interesuje użytkowników tego forum) szeroki wybór piw.

Tych tzw. komercyjnych ponad 30 rodzajów
    oraz
    piwa naturalne i smakowe ponad 50 rodzajów

Na dzień dzisiejszy oferta obejmuje m.in.:
    (ceny zawierają wartość butelki zwrotnej)

*PIWA ŚWIATA;

-FRANZISKANER – 6,40 zł
    -KROMBAHER – 6,99 zł
    -DOMINIKANER – 2,60 zł
    -TUBORG – 5,80 zł
    -BUDWEISER x 4szt – 13,50 zł
    -GUINNESS – 6,99 zł
    -OBOLON – 4,80 zł
    -STAROPRAMEN – 5,00 zł
    -SALITOS-MOJITO – 5,30 zł
    -CORONA EXTRA – 5,00 zł
    -DUVEL (prezentówka w kartonie- 2 x 0.33 + szklanka) – 37,00 zł
    -GROLSCH – 6,30 zł
    -PERONI – 5,70 zł
    -MILLER – 4,70 zł

*PIWA NATURALNE I SMAKOWE;

-BROWAR AMBER
    KOŹLAK – 4,50 zł
    ŻYWE -

-BROWAR CIECHAN
    CIECHAN MIODOWE – 5,90 zł
    CIECHAN MACIEJOWE – 4,50 zł
    CIECHAN WYBORNE – 4,20 zł

-BROWAR FORTUNA
    CZERWONY SMOK – 4,70 zł
    ZŁOTY SMOK – 4,40 zł
    FORTUNA WIŚNIOWA – 5,90 zł

-BROWAR JABŁONOWO
    TRADYCYJNE DWUSŁODOWE – 3,60 zł
    NA MIODZIE GRYCZANYM – 5,50 zł

-BROWAR JAGIEŁŁO
    MAGNUS CZEKOLADOWY – 3,80 zł
    MAGNUS WIŚNIOWY – 3,80 zł
    MAGNUS SLIWKOWY – 3,90 zł
    MAGNUS ŻURAWINOWY - 4,00zł

-BROWAR KONSTANCIN
    DAWNE – 5,10 zł
    STARODAWNE – 4,60 zł

-BROWAR KORMORAN
    JABŁKO W PIWIE – 5,00 zł
    WIŚNIA W PIWIE – 5,50 zł
    IRISH BEER – 4,50 zł
    ORKISZOWE Z MIODEM – 5,50 zł
    MIODNE CIEMNE – 5,00 zł
    PORTER WARMIŃSKI – 6,99 zł
    KORMORAN CIEMNY – 4,30 zł
    RZEŚKIE – 4,60 zł
    KRZEPKIE – 4,40 zł
    ŚWIEŻE – 4,40 zł

-BROWAR ŁOMŻA
    ŁOMŻA NIEPASTERYZOWANE – 3,70 zł
    ŁOMŻA EXPORT MIODOWE – 3,20 zł

-BROWAR RADOM
    BEARNARD LIMONKA – 5,60 zł
    BEARNARD KORZENNE – 5,20 zł
    BEARNARD AWIATIK – 5,80 zł
    BEARNARD Z KNIEI – 6,20 zł
    BEARNARD CZARNA PORZECZKA – 5,20 zł
    BEARNARD TOFFI – 4,70 zł

-BROWAR WITNICA
    SLOW LIME – 5,60 zł
    JAGODOWE LUBUSKIE – 5,80 zł

-BROWAR ZAMKOWY
    RACIBORSKIE – 4,60 zł
    RACIBORSKIE ZIELONE – 4,80 zł
    TWIERDZOWE – 4,60 zł

Sklep można odwiedzać przez 7 dni w tygodniu w godzinach:

poniedziałek – czwartek ---10.00 do 23.00
    piątek – sobota --- 10.00 do 0.00
    niedziela --- 14.00 do 23.00

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!
  • silvian
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2008.08
    • 727

A jest w planach wprowadzenie do asortymentu piw z Zawiercia?

Comment

• motonita2002
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2011.01
      • 41

Dokładnie, przyłączam się do pytania kolegi @silvian. Natomiast co do cen - mam nadzieję,że staną się bardziej konkurencyjne. Szkoda, że Twierdzowe najdroższe pośród dąbrowskich sklepów...

Comment

• pogotowie-alkoholowe
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2011.07
        • 14

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika motonita2002 Wyświetlenie odpowiedzi
        Dokładnie, przyłączam się do pytania kolegi @silvian. Natomiast co do cen - mam nadzieję,że staną się bardziej konkurencyjne. Szkoda, że Twierdzowe najdroższe pośród dąbrowskich sklepów...
        Co do tego, że najdroższe to nie wiem czy wszyscy doczytali, że w podanej cenie zawarta jest również butelka zwrotna.

Comment

• motonita2002
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2011.01
          • 41

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pogotowie-alkoholowe Wyświetlenie odpowiedzi
          Co do tego, że najdroższe to nie wiem czy wszyscy doczytali, że w podanej cenie zawarta jest również butelka zwrotna.
          Doczytałem - kaucja jak mniemam 50 gr ?

Comment

• Czapayew
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.10
            • 1966

Zajrzałem tam wczoraj wieczorem (nic nie kupując). Piwa "regionalne" zajmują dwie półki, zaopatrzenie ze sporymi dziurami (np. z Ciechana był tylko jeden gatunek). Oprócz Ciechanowa dostrzegłem: Olsztyn, Konstancin, Jagiełłę, Racibórz, Fortunę, Witnicę oraz zapapierowane Bearnardy. Zaskoczyła mnie niska cena Krzepkiego - 4,50 zł. Czekam na Zawiercie.
            Ostatnia zmiana dokonana przez Czapayew; 2011-07-30, 08:19.
            "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
            www.piwnekapsle.net

Comment

• arendil
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2011.01
              • 25

czy 4,5zł za Krzepkie to jest niska cena?

Comment

• pogotowie-alkoholowe
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2011.07
                • 14

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedzi
                Zajrzałem tam wczoraj wieczorem (nic nie kupując). Piwa "regionalne" zajmują dwie półki, zaopatrzenie ze sporymi dziurami (np. z Ciechana był tylko jeden gatunek). Oprócz Ciechanowa dostrzegłem: Olsztyn, Konstancin, Jagiełłę, Racibórz, Fortunę, Witnicę oraz zapapierowane Bearnardy. Zaskoczyła mnie niska cena Krzepkiego - 4,50 zł. Czekam na Zawiercie.
                Miło, że zajrzałeś
                "dziury" biorą się stąd, że piwa które tam stały zeszły najszybciej (Ciechana były trzy gatunki)
                Piwa Świata i Regionalne zajmują u nas dwa regały po pięć półek każdy.
                Zapraszam po niedzieli, będzie nowa dostawa i nowe rodzaje piw.

Comment

• pogotowie-alkoholowe
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2011.07
                  • 14

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedzi
                  Delikatnie mówiąc ceny są wysokie. Zazwyczaj robię spore zakupy i w tym momencie warto pojechać gdzieś, by zakupić te piwa w lepszych cenach. Przykład - moja żona lubi Magnusy - te ceny są kosmiczne

Podaj przystępne ceny np Magnusa i gdzie takie można znaleźć

Comment

• pogotowie-alkoholowe
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2011.07
                    • 14

Delikatnie mówiąc ceny są wysokie. Zazwyczaj robię spore zakupy i w tym momencie warto pojechać gdzieś, by zakupić te piwa w lepszych cenach. Przykład - moja żona lubi Magnusy - te ceny są kosmiczne
                    Po pierwsze - zamieściłem ceny aby każdy mógł się zapoznać z nimi zanim do nas zawita.
                    Po drugie - jak już wyżej pisałem dwukrotnie, w tej cenie zawarta jest również butelka zwrotna które przyjmujemy na wymianę lub można u nas oddać.

Comment

• motonita2002
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2011.01
                      • 41

Ja do dzisiaj nie uzyskałem odpowiedzi w sprawie wysokości kaucji za butelkę...No a kolega @bianco8 ma całkowitą rację - cena czyni cuda. Tyle ode mnie.

Comment

• pogotowie-alkoholowe
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2011.07
                        • 14

Ja do dzisiaj nie uzyskałem odpowiedzi w sprawie wysokości kaucji za butelkę...No a kolega @bianco8 ma całkowitą rację - cena czyni cuda. Tyle ode mnie.
                        Przepraszam, że nie odpisałem od razu ale myślałem, że to pytanie retoryczne
                        Butelka=0.35zł

Po tym poście i 30 min. negocjacji z żoną (bo już byłem po %) czy zawiezie mnie do DG mogę odpowiedzieć. Pierwszy raz tak mnie szlag trafił, że musiałem ruszyć się w sobotę mając ciekawsze rzeczy do roboty. W kebabie na Morcinka Magnusy mamy w cenie 3,50 PLN. Spotkałem tam kolegę Silviana i naszego gościa z Żyrardowa, którzy byli na zakupach. Na miejscu zakupiłem Skalaka ciemnego za 4PLN i pojechałem obadać ceny na Sobieskiego. Zakupiłem jedno piwo, żeby nie wychodzić bez niczego, ale Szanowny właścicielu browarbizowicze znający ceny raczej nie nawiedzą Cię w wielkiej ilości. My nie możemy wnikać gdzie zaopatrujesz się w piwo. My patrzymy na ceny. Pzdr

No to żeby jakoś załagodzić, na hasło "BROWAR.BIZ" 10% zniżki
                        Może być?

Comment

• motonita2002
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2011.01
                          • 41

Odwiedziłem dziś sklep - na podłodze przy wejściu wyeksponowana część oferty piw naturalnych. Reszta na półce, o której wspominał @Czapayew. Co do oferty - jak wspominali właściciele, czekają na dostawę gdyż np. Świeżego już wogóle nie było, a udało się mnie ostatnie 4 Twierdzowe nabyć - plusem jest to, że część asortymentu "leżakuje" sobie w lodówce Obsługa bardzo miła. Właściciele zagadnęli mnie, czy widziałbym w ofercie jeszcze jakieś inne piwa. To napawa optymizmem. Czekam na dostawę głównie Twierdzowych i wspomnianego wcześniej Zawiercia.
                          P.S Hasło klucz "browar.biz działa Zauważyłem również dość bogatą ofertę win.

Comment

• pogotowie-alkoholowe
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2011.07
                            • 14

Odwiedziłem dziś sklep - na podłodze przy wejściu wyeksponowana część oferty piw naturalnych. Reszta na półce, o której wspominał @Czapayew. Co do oferty - jak wspominali właściciele, czekają na dostawę gdyż np. Świeżego już wogóle nie było, a udało się mnie ostatnie 4 Twierdzowe nabyć - plusem jest to, że część asortymentu "leżakuje" sobie w lodówce Obsługa bardzo miła. Właściciele zagadnęli mnie, czy widziałbym w ofercie jeszcze jakieś inne piwa. To napawa optymizmem. Czekam na dostawę głównie Twierdzowych i wspomnianego wcześniej Zawiercia.
                            P.S Hasło klucz "browar.biz działa Zauważyłem również dość bogatą ofertę win.
                            Miło, że wreszcie kto napisał coś pozytywnego.
                            Odnośnie browaru z Zawiercia jesteśmy po wstępnych ustaleniach, prawdopodobnie Ich piwka będziemy mieli na przyszły weekend.
                            Tak samo zresztą jak i cztery rodzaje piw Mini Browaru z Radomia w dwóch pojemnościach 0.5 i 1l.
                            Wtedy też jest planowana degustacja wybranych piw dostępnych u nas o czym jeszcze poinformujemy.

Comment

• Davidian
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2009.06
                              • 9

Super że jesteście w pobliżu CH Pogoria. Żona na zakupy do CH a ja śmignę do was na łowy
                              Motyw z promo b.dobry

Comment

Przetwarzanie...
                              X