Ach, a już myślałem, że dzis uda mi się coś dobrego dostać .. w każdym razie, dzięki za odpowiedź!
Jastrzębie - Zdrój, Warszawska, Świat Alkoholi
Collapse
X
-
Zauważyłem, że chyba im dłużej sklep prosperuje tym gorzej są zaopatrzeni w dobre piwa. Czasami da się spotkać takie perełki jak Podróże Kormorana czy PLON, ale byłem np. jakoś tydzień temu i nawet ciężko było podejść do działu z dobrymi piwami, wszystko zawalone Lechami, Warkami, koncerniakami.
Szkoda.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szerlok Wyświetlenie odpowiedziGdzie dokładnie znajduje się sklep ? Z google - ciężko stwierdzić. Nie jest on czasem w galerii ?
Teraz dostawa jakaś była i Grand Champion 2013 jest, Doctor Brew też tam jakiś został, pojawiły się z tego co pamiętam Gruzińskie lagery.
@EDIT.
Ale z tego co widziałem to chyba już wszystkie piwa z Pinty zostały wykupione.Last edited by aanndrzej; 2014-07-19, 19:08.
Comment
-
-
Dziś ok 13.00 byłem, było kilka nowości ale oczywiście od wczoraj nikt nie wprowadził kodów i nie można było kupić nic. Pytam czy piwo stoi tam dla ozdoby na półkach.
Wieczorem towar juz był pościągany i czekają pewnie do poniedziałku. zatrudniają tam tyle bab i żadna nie możne wprowadzić kodu tylko szefowa. Przyłażą tam chyba tylko po to żeby odbębnić godziny i do domu.
Zero profesjonalizmu, trzeba by założyć konkurencyjny sklep.
Comment
-
Comment