Dzięki serdeczne za wiadomość!! Też pytałem o PszeKoźlaka niedawno
Bielsko-Biała, Rynek 14, Sklep Koneser Świat Piwa [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brovarka33Pytaliśmy o Pinte. Nam akurat zależało na Odsieczy Wiedeńskiej. Ale rozmawialiśmy tak ogólnie o pintach i właściciel powiedział, że bezpośredni dostawca tego piwa zaznaczył, iż w tym roku Ataku Chmielu już nie będzie bo wyczerpali limity produkcyjne na ten rok. Za to obiecał inne nowości - Przekoźlaka i bodajże Podymka. Mamy się zgłosić w sobotę wieczór
Comment
-
-
Odwiedziłem dziś Konesera i jestem zadowolony w końcu dobry sklep pod nosem. Jest Pinta (6zł) bodaj 4 rodzaje bez Czarnej Dziury i Ataku Chmielu, Porter Witnicki (4,5zł !), Grand Imperial Porter (4,6zł), Irish Beer (3,8zł), Aecht Schenkerla Waizen (6,5zł). I kilkadziesiąt innych piwek. Pogadałem z właścicielem, już jest nieźle jak na Bielsko a zapowiada się jeszcze lepiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Avernum Wyświetlenie odpowiedziI Ciechan pszeniczny za 4,4 zł i Lwówek za 3 zł Ceny są naprawdę "ludzkie"...
Comment
-
-
Czyżby Avar?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W sklepie jest już Bracki Grand Champion Birofilia 2011. Na razie tylko do pooglądania, gdyż sprzedaż rusza 6.12 o godz. 18. Cena 5,00 zł za butelkę 0,33 l. Właściciel prowadzi zapisy, gdyż butelek jest tylko 60 i pewnie do wolnej sprzedaży zostanie ich niewiele. Z nowości są także nowe Pinty: Wesołych Świąt i Ale Szycha po 5,20 zł. Przybyło również dużo piw zagranicznych.
Comment
-
-
Sklepy
Jest się z ciego cieszyć. Zobaczymy Jeśli sklep na rynku nie umieści szyldu przy ulicy głównej będzie z nim ciężko. Póki co wiedzą o nim tylko przechodnie bo nijak się dowiedzieć o jego istnieniu inaczej. Swoją drogą w Galerii Sfera II otworzyli "Piotra i Pawła" W zeszły weekend nabyłem u nich Gniewosza ciemnego z Gontyńca, za ok 2,60zł oraz Irish Beer z Kormoranu za wydaje mi się nieco ponad 3zł. A na półkach były różności nie jestem w stanie powiedziec jakie, ale zarówno zagraniczne jak i regionalne.
Na pewno był koźlak za niecałe 5zł, a z zagranicznych zapadł mi w pamięci Banana Bread Beer.
Comment
-
Comment