Koniec Świata już na naszych półkach. Wraz z Pintą dojechała spora dostawa piw z USA, GB oraz Niemiec i Holandii.
Katowice, Mariacka 3, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remikola Wyświetlenie odpowiedziKoniec Świata już na naszych półkach. Wraz z Pintą dojechała spora dostawa piw z USA, GB oraz Niemiec i Holandii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Skaut_piwny Wyświetlenie odpowiedziMożna się dowiedzieć, co mniej więcej jest z Niemiec i Holandii? Niestety mam "parę" kilometrów do sklepu i nie mam możliwości zbyt często w nim bywać.
Z Niemiec:
wszystkie Schlenkerle poza doppelbockiem
Klosterbrau Gold Pils
Holzar Bier
Maisels weisse
Bayeruther Bio-weisse
Keiller weisse
Hosl Whiskey-Weisse
Schorsch Weizen 16
Goller dunkel
Kulmbacher eku 28
Schneider TAP 2,6,7 i 5
Weiherer Keller i Weisse, Bock, Rauch, Pils, Keller pils
Alexator doppelbock
St. Georgen doppelbockPivo je gorivo!
Comment
-
-
Dojechały nowości:
Saint no More z AleBrowaru
nowe Komesy, w tym zestawy 4+1 gratis oraz pięknie się prezentujące 3+szklanka
trochę owoców: banany i cytryny z Sulimaru (Cornelius), śliwki z Witnicy
Od dzisiaj dostępny też Grand Champion Birofilia 2012 (min. w zestawie 4+szklanka gratis)Pivo je gorivo!
Comment
-
-
Witam, chcę w prezencie dla chłopaka zorganizować kilka butelek piwa, których nie znajdę w supermarkecie. Po małym rekonesansie w internecie wyszło, że warte uwagi są piwa z browaru Pinta. Internet mówi, że powinny być u Was w sprzedaży Ponieważ sklep jest mi całkowicie nie po drodze chciałam zapytać czy w Waszym sklepie są aktualnie dostępne te piwa? I czy istnieje szansa na telefoniczne złożenie zamówienia, tak żeby wysłana osoba mogła tylko odebrać przygotowane zakupy i zapłacić?
Domyślam się, że to nie do końca miejsce ale może klienci zorientowani w asortymencie doradzą mi co warto kupić? Już niekoniecznie z w/w browaru. Teraz co wrażliwszych proszę o zasłonięcie oczu ale moje ulubione to Tyskie Gronie i kompletnie się na tym nie znam. Chciałabym, żeby było jakieś ciemne, czerwone i takie "zwykłe" jasne. Generalnie o to, żeby każde było nieco inne. Ilość butelek zależy od ceny pojedynczego piwa więc nie ograniczajcie się do 3 propozycji. Jeśli ktoś znalazłby dla mnie czas to proszę o informacje na priv żeby nie zaśmiecać tematu. Z góry dzięki!!
Comment
-
-
To ja polecam zestaw z Browaru Fortuna w Miłosławiu. Składa się on z 5 piw Miłosław (4+1 gratis). W skład wchodzą 2 piwa Niefiltrowane (nowość), Marcowe (również, ale ciut starsza nowość), Koźlak i Pilzner. Cena za zestaw atrakcyjna bo 15,30 zł (z kaucją za butelki wyjdzie 17,80 zł).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remikola Wyświetlenie odpowiedziObecie w lodowkach dostępne:
Sęp, Augustiańskie, Widawa premium lager i Czarny kur (świeżutkie, dziś rozlane
Comment
-
Comment