Czy w sobotę będzie dostępny Borsuk?
Katowice, Mariacka 3, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Pytanie najzupełniej poważne, czy istnieją choćby najmniejsze szanse, żeby dostać w przyszłości cokolwiek z Westvleteren, nie wspominając nawet o szkle ? Z tego co wiem, w tyskim sklepie można było kupić Blonda, na tegorocznych Birofiliach pojawiła się ichniejsza dwunastka. Z tego wniosek, że jednak ktoś te piwa dystrybuuje w mniej lub bardziej uczciwy sposób.Last edited by Skaut_piwny; 2013-01-19, 01:10.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Skaut_piwny Wyświetlenie odpowiedzi... na tegorocznych Birofiliach pojawiła się ichniejsza dwunastka.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Skaut_piwny Wyświetlenie odpowiedziPytanie najzupełniej poważne, czy istnieją choćby najmniejsze szanse, żeby dostać w przyszłości cokolwiek z Westvleteren, nie wspominając nawet o szkle ? Z tego co wiem, w tyskim sklepie można było kupić Blonda, na tegorocznych Birofiliach pojawiła się ichniejsza dwunastka. Z tego wniosek, że jednak ktoś te piwa dystrybuuje w mniej lub bardziej uczciwy sposób.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Skaut_piwny Wyświetlenie odpowiedziW porządku, nieaktualne. Z resztą wydaje mi się to trochę lekceważące, że nikt nie raczył chociaż jednym słowem odpowiedzieć na moje pytanie. Wiem, że pytam o trudną do zdobycia rzecz, ale można było przynajmniej napisać tak/nie/nie wiem.
Comment
-
-
Tyle że ktoś z właścicieli 5 dni po zapytaniu Piwnego Skauta zaglądał na wątek prowadzony tutaj. Sam oczekiwałem na tę odpowiedź.
Mimo to, zgadzam się, nie ma takich obowiązków, tak samo jak właściciel jakiejkolwiek innej firmy nie ma obowiązku odbierać telefonów od klientówLast edited by Gringo; 2013-02-04, 10:37.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomi45 Wyświetlenie odpowiedziMyślę że trochę przesadzasz. Nikt ze sklepu nie ma obowiązku czytać na bierząco Browar Biz.
Obowiązku nie ma, ale wypada skoro się tu prezentuje informacje o swej firmie i ofercie. Raczej zrzuciłbym to karb wielu innych działań ekipy sklepu, przez co mogło im to pytanie umknąć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Skaut_piwny Wyświetlenie odpowiedziW porządku, nieaktualne. Z resztą wydaje mi się to trochę lekceważące, że nikt nie raczył chociaż jednym słowem odpowiedzieć na moje pytanie. Wiem, że pytam o trudną do zdobycia rzecz, ale można było przynajmniej napisać tak/nie/nie wiem.Pivo je gorivo!
Comment
-
-
Aktualnie w lodówce:
Black Hope
Sweete Cow
Amber Boy
Antidotum Pils
Antidotum Amber lager
Sachsenberg PIls filtr.
Policka 11,12
Krakonos 11