Koźlika już macie ?
Katowice, Mariacka 3, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remikola Wyświetlenie odpowiedziMaredsous sa aktualnie dostepne, moze nie byly wystawione. Natomias drugie piwo, o ktore Pan pyta mozemy sprowadzic w przyszlym tygodniu.Last edited by Skaut_piwny; 2012-04-17, 00:23.
Comment
-
-
Wybrałem się dziś w sobotę po piwko do sklepu i pocałowałem klamkę . Niby sklep miał być czynny, pisze że czynny w soboty z przerwą pomiędzy 14:30 a 17:30. Ja byłem po 11-tej i cisza, ani żadnej kartki czy zaraz ktoś wróci czy jak czy co. Poczekałem 10 minut i odszedłem bo zimno się zrobiło na dworze. Nie ładnie!Last edited by Arecki71; 2012-05-12, 10:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Avernum Wyświetlenie odpowiedziWitam,
Jest może jeszcze Viva la vita? Bo nie miałem przyjemności być przez weekend w Katowicach.
Comment
-
-
hmm...
Dziwna jakaś strategia sprawia że od poniedziałku dopytuję o możliwość zakupu dwóch piw. Na wystawie sklepu są dwie sztuki piw (jedno z Gdańska) których nie uświadczymy na półkach w sklepie.
Aże postanowiłem dać spokój i już się do sklepu, w najbliższym czasie nie wybiorę.
Ale nurtuje mnie takowa strategia pokazywania, że niby coś jest, a tego nie ma.
No jakoś tak cholera czuję się zawiedziony.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment