Zaopatrzenie coraz lepsze - wypada tylko podziękować i pogratulować! Wyszedłem dzisiaj m.in. z Haustem, Widawą, Kocourami. Jestem w pełni usatysfakcjonowany, żeby nie powiedzieć - szczęśliwy
Katowice, Mariacka 3, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomi45 Wyświetlenie odpowiedziCóż ciekawego na półkach? Dawno nie byłem w skepie - a info o nowościach brak....
Comment
-
-
W piątek przyszło wiele ciekawych piw z USA i Wysp Brytyjskich. Poza uzupełnieniami doszły piwa z Sierra Nevada, kilkanaście z Williams Bros, kilka nowych z BrewDoga. Poza tym sporo nowych z Niemiec: min. Aventinusy 2,4,6,7, koźlaki lodowe ze Schorscha w 100ml but., Weihenstephaner Vitus. Dostępny jest też Pintowy koźlak Jak w Dym, a na dniach powinien dotrzeć również Atak Chmielu. Na stronie internetowej sklepu wszystko pojawi się dziś i jutro.Pivo je gorivo!
Comment
-
-
Świeża dostawa z Cieszyna: Sachsenberg jasne niefiltrowane, pieprzowe, chilli, czarne - wszystkie w zwrotnym szkle
Z Widawy: Czarny Kur, Augustiańskie koźlak pszeniczny z nowej warki i Piwo Parowe
Jutro z Hausta przyjedzie Red AIPA, Pils, Klasztorne i Koźlak oraz z Pinty ATAK CHMIELU!Pivo je gorivo!
Comment
-
-
Ciągle pojawiają się jakieś nowe rzeczy, w tym tygodniu np. Maisels Dunkel i Weihenstephaner Vitus (chociaż to może nie jest taki mały browar. W okolicach wiosny i lata może pojawić się dużo więcej ciekawych rzeczy.Pivo je gorivo!
Comment
-
-
Z nowych rzeczy pojawily sie 4 piwa z Jana Olbrachta w nowych butelkach 0,5 - pils, bursztyn, smietanka (pszenica), piernik. Krajany w nowych etykietach, Irlandzkie jasne, ciemne, zielone, Nakiel pasteryzowany i Krajan niefiltrowany, troche czeskich (3 rodzaje Opatow, Krakonose i Policki w wyprzedazy po 2 zl). Z widawy SHARK, swieze Parowe, Czarnu kur i Augustianskie kozlak z nowej lepszej warki.Pivo je gorivo!
Comment
-
-
Dojechał Kuguar z Widawy, Pale Ale z Olbrachta.
Sklep będzie zamknięty w Wielką Sobotę, Niedzielę i Poniedziałek.
Wszystkim forumowiczom życzymy zdrowych i wesołych Świąt, a na świątecznym stole niech nie zabraknie też odświętnego piwkaPivo je gorivo!
Comment
-
Comment