Przyjechała dostawa świeżego Śniadania oraz Gradziskiego z Pinty. Ponad to kilka nowości z angielskich browarów Marston`s, Brakspear, Jennings, Titanic, Wychwood, George Bateman and Son, z holenderskiego Jopena i de Molena oraz kilka szt. absolutnych cymesów z Birrificio Del Ducato. Wieczorem wszystko powinno być już na www.
Katowice, Mariacka 3, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Skaut_piwny Wyświetlenie odpowiedziPytanie z innej beczki, tym razem łatwiejsze mam nadzieję. Czy istnieje szansa na jakieś ciekawsze, mniej popularne weizeny z Niemiec? Chodzi mi o coś innego niż powszechnie dostępne Maisel, Bayreuther Bio, Alt Bamberg, Bürgerbräu itd.Last edited by Skaut_piwny; 2013-04-11, 03:31.
Comment
-
-
Pod koniec miesiąca spodziewamy się sporej dostawy piw niemieckich ale nie jestem w stanie jeszcze odpowiedzieć jakich, z tych, o których Pan wspomina powinno być przynajmniej coś z Weihenstephaner.
Tymczasem lodówka się zapełnia, dziś będą dostępne: 5 z AleBrowaru (Rowing Jack, Amber Boy, Sweet Cow, Black Hope, Smoky Joe), 4 z Kocoura (Samurai, Kubik, Pale Ale, Haka), z Hausta American Lager i Red AIPA, Widawa Augustiańskie pszeniczne, Czarny Kur, SHARK, Kuguar. Poza tym dojechały nowości z Włoch, Holandii, Wielkiej Brytanii, USA i Australii - zagranica jest już na stronie sklepu www.piwa-regionalne.com.plPivo je gorivo!
Comment
-
-
Macie duzp tego OMI ? Mam sie stawic na otwarcie sklepu czy moge spokojnie przyjsc pozniej ?
Comment
-
-
Nie wiem nic o Japończykach ale w dzisiejszych newsach znalazłem info o delegacji Chińczyków na Tysiącleciu. Diabli wiedzą ilu ich jest i jakie oni piwo lubią. Jednak trza się spieszyć.
Comment
-
-
Witam , doszły mnie słuchy o bardzo ograniczonej ilości Misia z kooperacji , jakby była taka możliwość to bardzo proszę o odłożenie chociaż jednej sztuki , lub info na priv żebym zaklepał sobie na stronie sklepu.
Pozdrawiam.
Comment
-
-
Czarny scenariusz się potwierdza - Misia przyjdzie tylko 1 karton. Można już rezerwować w sklepie www. Tylko prosimy nie rezerwować więcej niż 1 szt. Na pocieszenie przyjdzie Widawa Premium chmielona tym razem amerykańskim Simcoe.Pivo je gorivo!
Comment
-
-
Ze sklepowego FB:
No i stało się! Zostaliśmy zalani wyśmienitymi piwami z importu. W śród nich takie rarytasy jak I Hardcore You, pszeniczna IPA z Schneidera i wiele nowości z Niemiec oraz Wielkiej Brytanii. Dostępny również świeżo rozlany Atak Chmielu.
Comment
-
Comment