Dąbrowa Górnicza, Os. Robotnicze 20a, No 19 (całodobowy)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Czapayew
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1966

Dąbrowa Górnicza, Os. Robotnicze 20a, No 19 (całodobowy)

Do tej pory sklep serwował głównie koncernówkę, ale i tu zaczyna się coś zmieniać. Dziś tam zajrzałem i wypatrzyłem:
    CORNELIUSY - Pszeniczne, Porter, Grejfrut - 4,40 zł
    STAROPOLSKI - Ciemne Mocne
    PERŁA - Export
    Zobaczymy, będziemy zaglądać częściej...
    "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
    www.piwnekapsle.net
  • Czapayew
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1966

Po CORNELIUSACH i STAROPOLSKIM nie ma już śladu, za to pojawił się AMBER NIEPASTERYZOWANY (2,80 zł pucha).
    "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
    www.piwnekapsle.net

Comment

Related Topics

Collapse

• malybierwant
      Dąbrowa Górnicza, Górników Redenu 2, Well Done
      malybierwant
      Knajpa z amerykańskim żarciem,ale chyba jako jedyna w moim mieście(chyba,że o czymś nie wiem:-))w której można się napić dobrego piwa.Wybór skromny,ale zawsze coś.Ostatnio była Cherry Lady-lana,Śmietanka,Powrót króla,Atak chmielu,Pierwsza pomoc,plus coś tam jeszcze z Zawiercia,Fortuna,Miłosław...
      2016-02-26, 17:12
    • dadek
      Niemcy, Kassel, Untere Königsstraße 60, Bierstube am Stern
      dadek
      Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
      2024-09-03, 03:09
    • heckler
      Czechy, Vysoké Mýto, Husova 216, Měšťanský pivovar Kujebák
      heckler
      Pierwszy browar w mieście Vysoke Myto powstał w 1898 roku, a zakończył swoją działalność w 1951 roku. Na ulicy Piwowarskiej do tej pory można oglądać niszczejące zabudowania dawnego browaru. W 2015 roku w mieście powstał pierwszy, zresztą działający do dnia dzisiejszego browar o nazwie...
      2018-07-05, 06:58
    • heckler
      Czechy, Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant
      heckler
      Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
      2023-09-12, 07:52
    • heckler
      Dąbrowa Górnicza, Górników Redenu 2, Pub Planeta
      heckler
      Pub znajduje się w ścisłym centrum Dąbrowy,praktycznie przy Pałacu Kultury.Dokładnie w budynku koło postoju taksówek.Niestety od strony ulicy dość słabo widoczny.Wtapia się w inne lokale znajdujące się w tym budynku.Natomiast w środku całkiem przyjemny lokal.Czysto,schludnie.Siedząc...
      2015-03-07, 07:18
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...