Czarna Wołga jest a na kraniku pojawił się Smadny Mnich czyli jak pisałem wcześniej ''piwo z beczki do buteleczki''.
Kielce, Triasowa 4, KSA - Kielecki Skład Alkoholi [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Księżniczka Wiosny jest dostępna ale zimnaale Kacper Ryx pomoże przy pomocy Agatu ze Spirifera.Waszczukowe są dwa rodzaje-PalLicho i Postrach Szoszonów.
Comment
-
Comment
-
z ostatniej dostawy można skosztować : Dżin z Kraftwerka, Salamander Wheat Porter i Hoppy Violet Potato Lager ze Stu Mostów, Krak i Smok z Beer City, Last Cut z AleBrowaru.Comment
-
takie można zakupić: Robust Afro i China Town- Br.Brodacz, Hica- Hajer, Cyrulik- Profesja, Marynka Dziedzictwo- Perun, Piernikowy Foch- Olbracht, Bezglutenowe-Kormoran, 10 Hops- Birbant oraz trzy piwa z browaru BroKreacja-Lamberjack,Butcher i Farmer.Comment
-
Z nowych pozycji są : Summit Single Hop IPA z Doctora Brew, The Miner z BroKreacji oraz Pan IPAni, Nafciarz Dukelski, American Beauty.Comment
-
te ostatnio w KSA kupiłem, piłem i polecam: Bogaty Dziad z Pivovarii, Frakenstein z Rebelii, Anabelle z Doctora Brew.Comment
-
Najnowsze nowości to Rebeliant z Rebelii, Listonosz z Profesji, Night Wolf ze Szpunta oraz Megaloman i No Guru z Ursa Maior.Comment
-
Do wyboru,do koloru czyli zestaw piwerek Bowler Hat jest dostępny a w nim: Saaz Pils, Kellerbier, Munich Dunk, Ex. Bitter, Steam Beer. Jest też Barbakan jasne i ciemne oraz Polka z Bytowa.Comment
-
Dostępne od dziś : Hopus Jumbo z Pinty, Dwa Smoki z Pracowni Piwa, Clint z Solipiwko, Wrężel DW, Geezer z Kingpina, The Nurse z BroKreacji + 5 piw wcześniejszych, Dementia i Night Fever z Radugi, Behemoth Bafomet z Peruna.Comment
-
Dostawa świeżości : Jare Gody z Peruna, Przekupka z Profesji, TransFuzja z Hopkinsa, Produkt Wzorcowy i Fajrant z Browaru Zakładowego, IPA i Black IPA z Nepomucena, Warszawianka i Melonowe z Bytowa, Deadwood z Faktorii.Comment
-
Do Składu dołączyły takie: Miłosław Rabarbar i Imbir Stout, Rosanke z Kormorana, All Ryed! z Pinty, Krasnale z bram z Piwoteki, Berserker z Kingpina, Miedziany Drań i Tańczący z Kłosami z Gentelmena, Wrężel AAA i WIPA, Waligóra z Solipiwko.Comment
-
Na dzień dzisiejszy i jak mówi przemiła pani właścicielka, przed dostawą, można na półkach znaleźć takie oto piwerka: Piwojad Sweet Saison Citron Rosemary, Grass Peppermint, Czternastka Pils, Brasserie, Bytów Jasne, Bytów 17, Bytów Czarna Porzeczka, Bytów Pszeniczne i Pszeniczne z Kolendrą, Polka, Bytów Hops & Rose, Gościszewo 55 Pils, Gościszewo Jasne, Gościszewo Bock, Rycerz, Komtur, Trzech Kumpli-Califia, Piece of Cake, Blackcyl, Starter, American Beauty, Wrężel Wheat IPA, Profesja- Żniwiarz, Piwowar, Nepomucen Labirytm i American Wheat, Birbant Red Aipa, Pils, American Weizen, Artezan Pacific, Cymbopogon, Zagraniczne, Szałpiw Bamber i Modrakowy Bamber, Kuźnia Piwowarów Red IPA, Chytra Baba, Wojtek, Sailor Girl, Gentleman- Tańczący z Kłosami, Łobuz, Gwóźdź Programu, Belgijska Szycha, Tatooed Beer Rocker Chick, Hopkins- Iris, Notre Dame, Einstein, Angelene, Solipiwko Czarna Pitch, Brodacz Grano i Pinki, Baba Jaga-Fastogorilla, Furytigerus, Hop Point, Perun- Jare Gody, Kaskada, Behemoth Sacrum, Licho Nie Śpi, Sybilla Dziedzictwo, Kingpin- Phantom, Gosebuster, Digger, Geezer, Mandarin, Beer Story- American Muscle, Light Fun, City Lights, Dark Alley, Reden Yellow U-Boot, ReCraft MILCoffee, Inne Beczki- Witkac IPA i Topaz, Faktoria Pony Express, Jan Olbracht Szyszak, 1 na 100 Kormoran, Pinta w komplecie, Wąsosz Marynka Pils i Chmielakia, Staropolski w komplecie, Doctor Brew w komplecie, Wrężel ABRA, Nepomucen IPA. Drodzy piwosze jeśli będziecie w tym sklepie lub na osiedlu Ślichowice to koniecznie musicie odwiedzić tamtejszy rezerwat skalny u zbocza góry Ślichowica, jakieś 200 m. od sklepu, warto.Comment
-
Na dzień dzisiejszy i jak mówi przemiła pani właścicielka, przed dostawą, można na półkach znaleźć takie oto piwerka: Piwojad Sweet Saison Citron Rosemary, Grass Peppermint, Czternastka Pils, Brasserie, Bytów Jasne, Bytów 17, Bytów Czarna Porzeczka, Bytów Pszeniczne i Pszeniczne z Kolendrą, Polka, Bytów Hops & Rose, Gościszewo 55 Pils, Gościszewo Jasne, Gościszewo Bock, Rycerz, Komtur, Trzech Kumpli-Califia, Piece of Cake, Blackcyl, Starter, American Beauty, Wrężel Wheat IPA, Profesja- Żniwiarz, Piwowar, Nepomucen Labirytm i American Wheat, Birbant Red Aipa, Pils, American Weizen, Artezan Pacific, Cymbopogon, Zagraniczne, Szałpiw Bamber i Modrakowy Bamber, Kuźnia Piwowarów Red IPA, Chytra Baba, Wojtek, Sailor Girl, Gentleman- Tańczący z Kłosami, Łobuz, Gwóźdź Programu, Belgijska Szycha, Tatooed Beer Rocker Chick, Hopkins- Iris, Notre Dame, Einstein, Angelene, Solipiwko Czarna Pitch, Brodacz Grano i Pinki, Baba Jaga-Fastogorilla, Furytigerus, Hop Point, Perun- Jare Gody, Kaskada, Behemoth Sacrum, Licho Nie Śpi, Sybilla Dziedzictwo, Kingpin- Phantom, Gosebuster, Digger, Geezer, Mandarin, Beer Story- American Muscle, Light Fun, City Lights, Dark Alley, Reden Yellow U-Boot, ReCraft MILCoffee, Inne Beczki- Witkac IPA i Topaz, Faktoria Pony Express, Jan Olbracht Szyszak, 1 na 100 Kormoran, Pinta w komplecie, Wąsosz Marynka Pils i Chmielakia, Staropolski w komplecie, Doctor Brew w komplecie, Wrężel ABRA, Nepomucen IPA. Drodzy piwosze jeśli będziecie w tym sklepie lub na osiedlu Ślichowice to koniecznie musicie odwiedzić tamtejszy rezerwat skalny u zbocza góry Ślichowica, jakieś 200 m. od sklepu, warto.Comment
-