W jakich godzinach ten sklep jest czynny?
Kielce, Romualda 15, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Romualda 15.
Miła i fachowa obsługa. Półki pełne wszelakich piw, w tym z browarów restauracyjnych i kontraktowych i średniej wielkości. Możliwość zamówienia nowości. Słowem - wreszcie sklep z piwem przez duże S, a może P? Nazwa sklepu PIWA REGIONALNE. Polecam wszystkim spragnionym dobrego PIWA!
Comment
-
-
Jest dopiero kwiecień a tu są skany https://picasaweb.google.com/1109444...465/Wypite2014 etykiet z piw, które w 80 procentach zakupiłem w tym sklepie. Dobrze, że ograniczyłem się tylko do polskich piw, bo gdybym próbował wszystkiego, co tam jest to żadnego filmu bym nie obejrzał do końca.P O R T E R Y - Polska - 1304/ Zagranica - 1874 //Razem - 3178
http://porter-etykiety.web-album.org
https://www.facebook.com/pg/Etykiety...os/?tab=albums
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lechu-kielce Wyświetlenie odpowiedziZaglądaj też na Chęcińską, czasem trafia się coś czego nigdy nie widziałem ani na Romualda ani na Szczepaniaka
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Bardzo dobry sklep.
AleBrowar, Pinta w niemal pełnej ofercie. Ze znaczniej części innych browarów rzemieślniczych pojedynczy przedstawiciele. Do tego masa piw z browarów typu Racibórz, Miłosław itp.
Sporą część zajmowała też konkretna zagranica: BrewDogi, Mikkelery itp. uzupełniana Czechami.
Właściciel kumaty, zorientowany. Wcześniej parał się chyba zawodem PH bo gadkę miał niezłą.
Totalnym zaskoczeniem było mi wręczenie karty -20% po przekroczeniu (pierwszej stówy. Rabat jakby nie patrzeć mega a ceny w sklepie były normalne, takie jak wszędzie.
Podsumowując: nareszcie Kielce mogą pochwalić się specjalistycznym sklepem z prawdziwego zdarzenia.
Comment
-
-
Jadąc na majowy weekend w Góry Świętokrzyskie postanowiliśmy nie kupować piwa u siebie na miejscu,a zakupić w Kielcach.
Decyzja okazała się jak najbardziej słuszna.Śmiało mogę napisać że wybór piw bardzo duży.Ludzi w sklepie sporo,a była to środa wieczór.I najważniejsze,mega rabat 20% na zakupione piwa!!!Przy zakupie prawie 70 piw dało niezłą sumkę.Polecam!
Comment
-
-
Po ponad 3 miesiącach test sklepu powtórzony - wybór niezmiennie imponujący, fachowość obsługi też.
Trochę ich jednak poniosło z cenami, dochodzi do absurdów, że piwo w knajpach które obsługują (np. w Plejadzie) jest tańsze niż u nich w sklepie. Rozdawany rabat 20% nieco ratuje sytuację, niemniej i tak Kielcom dobrze zrobiłby konkurencyjny sklep, może powstrzymałby nieco cenowe WOW .
Comment
-
-
Browary Kielce
Witam
Przeważnie nie komentujemy wpisów bo od tego jest forum ale kilka słów dodamy ,nie mamy wpływu na ustalanie cen przez naszych kontrahentów z kolei lepiej jest sprzedać piwo niż wylać z powodu krótkiej daty dochodzą do tego nasze wszelkie akcje promocyjne i skutek jest taki nie inny.
Myślę że nie powinieneś narzekać gdyż z naszą kartą rabatową i tak kupujesz najtaniej w Kielcach.A co do konkurencji na naszym rynku jesteśmy otwarci jeżeli ktoś ma ochotę prowadzić sklep z dobrymi piwami to może liczyć na naszą pomoc.Zawsze zmotywuje nas to do lepszej pracy.
Myślę że w połowie września znowu bedziesz mile zaskoczony naszym nowym programem lojalnościowym.
Comment
-
-
Pytanie jak daleko do hurtowni z piwem mają sklepy poznańskie a ile kieleckie? Ile piwa miesięcznie jest w stanie zamówić sklep w Kielcach a ile w Poznaniu? Ciężko jest tak porównywać dwa rynki bo mogą być od siebie zupełnie różne.
Comment
-
-
Pyskówka usunięta, k_k_s i lechu-kielce czujcie się ostrzeżeni przed przyznaniem banana. Już po Was wcześniej sprzątałem. Natomiast HBR zapraszam do grona PU, by informować o ofercie sklepuLast edited by ART; 2014-08-25, 12:33.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment