Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika england
Wyświetlenie odpowiedzi
Kielce, Romualda 15, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Dostawa
Powiem wam szczerze pierwszy raz w życiu w jednym dniu widziałem tyle nowości na raz po prostu byłem w szoku nie wiedziałem co chce.
Na Romualda naprawdę są ekspertami w dziedzinie piwa
A trafiłem na wyprzedaż,ceny kosmos piw w ofercie około 700 najlepszy sklep w Kielcach przy nich Ksa i inni wymiekaja to takie marne podróbki , obsługa potrafi sprzedać diabła zawsze wychodzę od nich z reklamową piw a chciałem jedno.Chłopaki szacun tak dalej dla mnie jesteście najlepsi.
Comment
-
-
Był wczoraj mój znajomy przelotem i zakupił mi kilka piw. Wystrój podobno ładny i ogólnie wszystko robi wrażenie. Sprzedawca kompetentny, umie sprzedać swój towar. Ceny niestety wysokie. Pewnie opierają się na tej karcie stałego klienta -20%, bo ceny bez zniżki są wyraźnie gorsze niż np. w Centrali Piwnej w Poznaniu, która jest ok (normalna) pod tym względem.
Przykład: Doctor Brew za 10,70 zł. Przesada. W CP żadne piwo od Doctorów nie przekracza 9 zł (z wyjątkiem RISa i Barley Wine, które było po 9,50).
Pozdrawiam
Comment
-
-
Byłem w ostatni piątek (22.05.2015) i muszę przyznać, że sklep z asortymentem oraz osoba to obsługująca wywarły na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Zaopatrzyłem się dość obficie jak na mnie. Można tam m.in dostać piwa z Peruna, Doctor Brew, Ale Browar, Pinta, Brewdog, To Ol. Bardzo gorąco polecam ten sklep.
Comment
-
Comment