Odwiedziłem ostatnio sklep i co zobaczyłem na półkach: Pinta- HopLaaga, Król Lata, A Ja Pale Ale, Atak Chmielu, Modern Drinking, American Black, Browar Zakładowy- Pierwsza Zmiana, Fajrant, Produkt Wzorcowy, Cięzki Ładunek, Samurai Rebellion, Warszawsko Wiedeński, Belgijska Blondynka, Revolta, Jeleni Most, Higieja, Piotrek z Bagien, Panakeja, Chmielarz Cascade Lager, Lach, Andy's ESB, Pilsweizer Trzcinowe, Trzy Mary, Dobry Pasterz, Luzak, Bogaty Dziad, 1 na 100, Po Godzinach- Apple Wheat i Cherry Milk, Pacyfik, Tenczynek lager, Barbakan, Pivo, Kormorany w komplecie, Ciechany w komplecie, Miłosławy w komplecie, Wąsosz x5 oraz Kieleckie z Połczyna.
Kielce, Petyhorska 24, Odido
Collapse
X
-
-
Po dzisiejszym rajdzie znalazłem się niedaleko sklepu więc zajrzałem i oto co zastałem: Piwojad Sweet Saison, DrBrew Strawberry Ale, DrBrew Grape Lager, Pacific Pale Ale, Mera IPA, Dla Paskudnych Pijaków z Brodacza, OwocoweLove Czarne, Kpt. Jack z Browar Jana, Mistrz Twardowski- Barbakan, Czechosłowackie z Pilsweizer, Revolta Earl Grey AIPA i OatMeal IPA, Tenczynek Imperial Stout, Czarna Wołga, Rowing Jack, Amber Czarny Bez, Marynka Wąsosz, Napój Kotpiwek, Chytra Baba a do zestawu Pinty doszły Ognie Szczęścia i Lublin to Dublin.Comment
-
Na półkach zauważyłem takie oto piwa: Miś Wojtek z miętą syryjską, Piwo Ryżowe z Wąsosza, Malinowy Beret, Vienna Lager z Maryensztadt, Bernard Ciemna Strona...Lasu, Czarny Kot Czarny Charakter, Irlandzkie Zielone, Palm.Comment
-
Oto co zauważyłem na półkach będąc dziś w sklepie: Słoneczna Dżoana z BigChill, Idzie Zima z Łańcuta, Grażyna Sprężyna z Waszczukowe, Marynka Pils, Pacific z Artezana, Błędna Owca z Czarnego Kota, Twierdzowe Korzenne, Opowieść Wigilijna z Wąsosza, Pomorskie, Ciechan Porter Grudniowy, Vermont IPA z Pinty, Irlandzkie Czerwone i Ciemne z Krajana, Benediktiner Weissbier.Comment
-
Na półkach pojawiły się: Marlon i Nomono z Solipiwko, Brett IPA i Havana Stout z Pinty, Ale Szopka z Browaru Na Jurze, Dla Paskudnych Pijaków z Brodacza, Limanowskie Ale i Lager z Browars, Jubileuszowe Dubbel z Raciborza, Jaśnie Pian z Browars i Cnotliwa Marzanna z PiwoWarowni.Comment
-
Na chmielowych półeczkach: Yam Yam z Deer Bear, Cienki Bolek z Browar na Jurze, Grodzisk Naturalne- Kwiat Czarnego Bzu i Czerwona Porzeczka, Bojan Fajrant, Melonowe i Czarna Porzeczka z Bytowa, Cymbopogon z Artezana, Olimpijskie z Olimpu, American Wheat z Lwówka, Celtyckie Cherry i Dark Honey, Perfekcyjna Pani Domu i Niezła Sztuka z Hoplala, Warka Obiecana z Browars, Summer Freakout i Gold Digga z Piwne Podziemie, Limanowskie Pils z Browars, Polka z Bytowa, Bearnard Awiatik.Comment
-
Zajrzałem do sklepu i oto co me oczy zauważyły: Łosiedlowe i Zdrój Świętokrzyski z Czarnego Kota, Jurajskie Świąteczne z Zawiercia, Black Boss z Witnicy, Dżoana Tropikana z Waszczukowe, Ciemna Noc z Pivovarii, Jaśnie Pian z Browars, Tajemnice Króla, Opactwo Króla i Piernikowy Foch z Jana Olbrachta a poza tym Pinta, Wąsosz i Kormoran w komplecie.Comment
-
Ostatnio na półkach pojawiły się: Kaczor i Bolek z krakowskiego browaru BK oraz Porter, Pszeniczne jasne i ciemne, Lubuskie Imbirowe, ciemne Miodowe z Witnicy oraz komplet z Blok Ekipy.Comment
-
Ostatnia wizyta i tak: Desitka, Dry Stout i Polish Pale Ale z Waszczukowe, Antek z BK, Blada Marija z PiwoWarowni, Za Ostatni Grosz z Czarnego Kota, Deadwood, Geronimo i Winchester z Faktorii, Ale Meksyk z Browaru Na Jurze, Kryształ z Łańcut/Pinta, Kujawskie Ciemne, Darłowskie Zamkowe Jasne, Chill Beer z Kormorana, Whisky Stout ze Staropolskiego, Pszeniczne z Witnicy, Zdrój Świętokrzyski, Czarny Kot, Biały Kot, Radomskie Mocne i Pils (Browar Czarny Kot).Comment