Piwo gotowe do oceny
Sulimar, [Jako] Luzak
Collapse
X
-
Sulimar, [Jako] Luzak
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Cóż, mam zaszczyt jako pierwszy pisać o tym świetnym napoju. Alkohol - 5%, o ekstrakcie nic nie wiadomo, jak i o wielu innych rzeczach. A więc:
Opakowanie: powiedzmy, że nie jest złe, ale z tyłu brak info o składzie czy o browarze, gdzie uwarzono, więc słabo, choć nie ma sie co dziwić, nikt nie chcę się chwalić, że z jego stajni jest to piwo, o czym za moment
Piana: o dziwo było jej trochę, ale momentalnie znika i nie zostawia śladu
Kolor: jasna słomka
Zapach: tzw. ściera, brzydki i nieprzyjemny zapach, pod spodem jakby słód, ale generalnie słabo
Wysycenie: dość wysokie, ujdzie
Smak: tak jak zapach, tj bardzo słabo, płaski, nieprzyjemny smak z jakimiś kwaśnymi posmakami, generalnie typowe żul-piwo, chyba już lepiej zakupić piwo Tesco za 1,29.
Zakupione za 1,9 w sklepie całodobowym, więc w normalnym pewnie tańsze. Nie mam zdjęć niestety. NIE POLECAM.Last edited by szczawik; 2012-10-06, 16:32.
-
-
Javox - nie dziwię się, że piłeś to w krzakach
Piwo tragedia, poziom Wojaka.
Słodko-kwaśne chciało by się powiedzieć ale ono jest słodko-wodniste o zapachu wody mineralnej.
Dyskwalifikacja za nazwę, smak i etykietę, zlew.Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kris__ Wyświetlenie odpowiedziJavox ale zdjęcie pełna profeska - aż niegodne tego płynu
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłoty. [5]
Piana: Niska i nietrwała. [2]
Zapach: Lekko słodowy, landrynkowy. [3]
Smak: Bardzo mocno wodnisty, lekko kwaskowaty, raczej nieprzyjemny. [2]
Wysycenie: Bardzo wysokie, ale to chyba dobrze. Chyba. [5]
Opakowanie: Co ma wspólnego woźnica z luzakiem? Chyba że luzak to jakaś staropolska albo lokalna nazwa woźnicy, to zwracam honor. Durna dykteryjka, informacji niewiele. [3]
Uwagi: Pewnie w przypływie desperacji bym nie pogardził (nie ma warzyw, mokrego kartonu i innych wad), ale dla smaku na pewno nie warto.
Moja ocena: [2.7]
Comment
-
Comment