Piwo gotowe do oceny
Połczyn-Zdrój, Top Budget Piwo Jasne
Collapse
X
-
Połczyn-Zdrój, Top Budget Piwo Jasne
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak -
Fuhrmann Sp. z O.O., Połczyn Zdrój, dla SCA PR Polska Sp. z O.O., Poznań, czyli dla sieci Intermarche.
Alkohol 6,2%, ekstrakt b.d.
Kolor: Jasnozłocisty. Piwo klarowne.
Piana: Biała, niezbyt obfita, o średnich bąblach. Nietrwała. Opada szybko do nikłego kożuszka, a następnie porozrywanej, ale już trwałej obwódki; pozostają też ślady na ściankach kufla.
Wysycenie: Średnie.
Zapach: Słodowo - alkoholowy, z nutą chlebową..
Smak: Piwo strasznie wodniste. Czuć coś na podobieństwo wody gazowanej, w tle słabo słód. Goryczka słaba i niezbyt trwała.
Opakowanie: 0,5 l butelka bezzwrotna.
Kupiłem w sieci Intermarche za 1,75 zł. Cena niska - piwo kiepskie. Moja ocena 1,5 / 5. -
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Opisywane piwo nie jest nowością na rynku, jego poziom nie obniżył się w ostatnim czasie. Można wnosić, że taki właśnie produkt odpowiada wymaganiom i oczekiwaniem Intermarche.Comment
-
Nie obrażajcie Głubczyc, to nawet im nie dorównuje, syf. U mnie kolor ciemny, bursztynowy, piana jakaś jest i nawet kożuch gruby został, zapach wina, smak no właśnie, paskudny, jakaś chemiczna goryczka, chemiczny słód, niedobre. Ocena 1/6.Comment
Comment