Nienawidze marketow :/ Zreszta w pobliskim Realu jesli juz jakies piwa regionalne sie trafia to zawsze drozej niz w malym pobliskim sklepiku, gdzie mam naprawde duzy wybor.
Ciechanów, Nasz Jubilat
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyboRKg Wyświetlenie odpowiedziNienawidze marketow :/ Zreszta w pobliskim Realu jesli juz jakies piwa regionalne sie trafia to zawsze drozej niz w malym pobliskim sklepiku, gdzie mam naprawde duzy wybor.Last edited by dadek; 2012-12-24, 02:45.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bursztynowy, pasuje do ekstraktu. [5]
Piana: Średnio wysoka, drobnoziarnista. Opada niezbyt szybko, ale za to niemal do zera i nie osadza się na ściankach. [2.5]
Zapach: Niezbyt silny, słodowy, z lekkimi akcentami owocowymi. Przyjemny, ale za słaby. [4]
Smak: Treściwy, słodowy, z leciutką goryczką, która uwidacznia się bardziej w posmaku. Alkoholu nie czuć. Całość smaczne i rzeczywiście smakuje jak marcowe. [4.5]
Wysycenie: W sam raz. [5]
Opakowanie: Standardowa ciechanowska stylistyka z okolicznościowymi napisami, które powstały niestety w wyniku radosnego żonglowania fontami. Typografia to jednak sztuka... Herbu jak nie lubiłem, tak nie lubię, ale nie będę się już nad nim rozwodzić. [3]
Uwagi: Pite 19 października 2012 r.
Wyszło naprawdę smaczne marcowe. Na jubileusz browaru spodziewałem się wprawdzie czegoś ciekawszego, ale i tak jest nieźle.
Moja ocena: [4.1]
Comment
-
Comment