Piwo Warki w fartuszkach? Ale jak oni chcą założyć ten fartuszek na butelkę? No chyba, że na beczkę.
Zamkowy, Bracki RauchBock
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2012-11-30, 20:44.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPiwo Warki w fartuszkach? Ale jak oni chcą założyć ten fartuszek na butelkę? No chyba, że na beczkę.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
A czy jest jakaś godzina rozpoczęcia sprzedaży, czy po prostu od otwarcia sklepu rano 6-go grudnia? Nie mogę sobie przypomnieć jak było w poprzednich latach.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziA czy jest jakaś godzina rozpoczęcia sprzedaży, czy po prostu od otwarcia sklepu rano 6-go grudnia? Nie mogę sobie przypomnieć jak było w poprzednich latach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW Almach oraz Piwiarniach Warki na promocji stać będą Piwowarzy Domowi
Zgłosić się, kto będzie stał w Gdyni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojmat74 Wyświetlenie odpowiedziZgłosić się, kto będzie stał w Gdyni.
Comment
-
-
umowa a rzeczywistość
Jeżeli dobrze zrozumiałem wątek, że piwo ma być w sprzedaży od 6 grudnia niniejszym informuję, że ktoś się wyłamał -jest od dziś (przynajmniej ja kupiłem dzisiaj) w Gliwicach w Tabakierze ul. Krupnicza - cena o ile pamiętam coś w przedziale 5-6 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomekwawa33 Wyświetlenie odpowiedziJest normalnie na półce i w lodówce od godziny 10 dnia 4 grudnia 2012 dostaliśmy 40 butelek tego piwka. Przyjmiemy w takim razie że to degustacja przed premierąLast edited by ART; 2012-12-05, 16:23.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziCzy w katowickiej Almie też się pojawi?
Jeśli tak to o której?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Zeby nie zadawać w kółko tych samych pytań, dla tych, którym nie chce się poszukać link.
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziAha, czyli warszawskiego cwaniactwa ciąg dalszy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziAha, czyli warszawskiego cwaniactwa ciąg dalszy.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziKuźwa, w całej masie lokali i sklepów w Polsce można juz to piwo dostać to się przyczepiać musi do Warszawy.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziZeby nie zadawać w kółko tych samych pytań, dla tych, którym nie chce się poszukać link.
http://festiwal-birofilia.pl/mapa-sklepy.html
Autor mapki lekko przesunął Opole
Art - masz teraz bliżej na zakupy do Czech"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
Comment