Gwoli ścisłości: w zeszłym roku sprzedawano GCh w ładnych pudełeczkach 3 butelki + szklanka. Przynajmniej w czasie premiery, pakowane przez hostessę . Z tematów poświęconych GCh z różnych lat wynika że bywało z tym różnie: czasem szklanka do każdej butelki, czasem do 4 butelek, czasem jeszcze inaczej. Może uściślili to.
Zamkowy, Bracki RauchBock
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziA propos beczkowa wersja Championa też pojawi się piwiarniach Warki?
"W piwiarniach wareckich nie będzie wersji beczkowej".Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi... A dodatkowo doszłaby pierwsza wizyta w takim lokalu.
Same zalety
Comment
-
-
A czy ktoś ci każe ją pić?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziJak napisał Żywiec kilkadziesiąt postów wcześniej :
"W piwiarniach wareckich nie będzie wersji beczkowej".
Comment
-
-
No i czemu edytowałeś? Już ci chciałem rezolutnie opisać to cudo
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo i czemu edytowałeś? Już ci chciałem rezolutnie opisać to cudo
Język zagraniczny zna kilka znaczeń, niekoniecznie związanych z piwem (choć może i z degustacją... ).
Moim zdaniem, tak czy siak, opisz... Będzie się działo .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW Almie do 4 butelek, do odbioru w BOK po okazaniu dowodu zakupu„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW Almach oraz Piwiarniach Warki na promocji stać będą Piwowarzy Domowi
Comment
-
-
A co za różnica? Piniondze wiadomo czyjeLast edited by delvish; 2012-11-30, 16:56."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW Almach oraz Piwiarniach Warki na promocji stać będą Piwowarzy Domowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziW szykownych fartuszkach.
Comment
-
-
Comment