Mix smaków o woltażu 4.3%
[browar nieznany], [Dionizos] M3 Malina Miód Mięta
Collapse
X
-
[browar nieznany], [Dionizos] M3 Malina Miód Mięta
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Nawet nikt się nie przyznał, że to popełnił.
W sumie dało się jakoś wypić, więc obstawiam Zawiercie.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
-
-
Nadal nie wiadomo jaki to browar?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Skąd wiesz, że ten sam?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSkąd wiesz, że ten sam?
Comment
-
-
Otóż nie. To może być Krajan, Kormoran, Zodiak, Grybów czy jeszcze inny.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
KOLOR – słabo-złocisty, lekko mętnawe [2,5]
PIANA – biała, drobna, szybciutko opada, nie osadza się na szkle, zostaje jedynie cienki kożuszek na powie [2]
ZAPACH = słodowo-owocowo-zielarski [2]
SMAK – dominuje mięta, w tle posmaki przefermentowych owoców, lekko kwaśnawe, lekko gorzkie, w kącikach ust minimalnie można wyczuć słodkawy posmak [2]
GAZ – za dużo [3]
OPAKOWANIE – trochę robocza etykieta, rzucająca się w oczy ale nie zachęca do zakupu [3,5]
OGÓLNIE – mietę lubie ale w herbacie, w piwie ma się jak pięść do nosa, całośc do niczego, większa część piwa zasiliła zlewGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment