połączyłem tematy, PO TYM jak Slavoy napisał, to co słusznie zauważył.
Strzelec / Rybnik, Tab Premium Pils
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Aha.
A tak właściwie to można było sie domyślićBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Comment
-
-
Tab z rybnika jest do kupienia na pólce opatrzoną dopiskiem "najtańszy produkt", kosztuje 1,09 zł i są to wyrzucone pieniądze. Po psostu zupełnie mi nie smakuje.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Dziś ponieważ dysponowałem tylko 1,30 zł znów zakupiłem Taba z Rybnika i okazuje się że przemianowali to piwo na Jasne Lekkie.
Ma 4,7% a ekstraktu nie podali. Wzór graficzny etykiety identyczny.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Tab rozlewnia Hortaqua.
Da się wypić. Jedno na szybko ale bez żadnych szczególnych wrażeń ale i bez odrzuceń.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Browar Rybnik
puszka 0.5l
4.7% alk. obj.
ekstraktu nie podano
1.29 zł, kupione w Carrefour Gdańsk
To piwo ma jedną wadę: brak zalet.
Smak - brak.
Za to posmak jest. Nieprzyjemny.
Zapach trudny do zidentyfikowania, ale chyba nie piwny.
Gaz obecny.
Ocena 2 (2-5).
Na ugaszenie pragnienia lepsza byłaby woda "Zuber".Jak się nie ma, to się lubi wszystko...
Comment
-
-
Tak się zdziwiłem widząc Rybnicki produkt w poznańskim Realu , że zakupiłem bez wachania. Raczej cienki smak kwaskowy i mocno wodnity piwo na 3- chyba do niego już nie wróce cena 1,59 to jedyne pocieszenie ale i po tak niskiej cenie piłem już bardzo dużo lepszych piw
Comment
-
-
Piłem TABA w wersji butelkowej z Browaru Rybnik. W Carrefourze w Katowicach kosztuje 1,39 jest to tam najtańszy produkt, przy czym dość szybko znika z półek - dostawy są bardzo często i chyba dzięki temu naprawdę da się wypić. Piana jest ładna, gazu też dość sporo, jedynie nad smakiem powinni w Rybniku pracować, pracować, pracować...Tylko z butli!
Comment
-
-
TAB rozlewany do PETów jest warzony w Koszalinie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment