A ja bym dodał że jest to jedyne pijalne piwo do 2zł na dodatek w butelce. Osobiście wolę je niż tyskie i lechy. Fakt klon łomży export ale takie klony jak najbardziej. Etykieta robiona chyba w 30 minut, hiper oldskul. Trochę dziwny posmak pod koniec nie wiem jak go opisać, w każdym razie nie jest pyszny ale przejdzie. Przy pierwszych paru łykach bardzo fajna goryczka. Znając życie zaraz będzie kosztowało 2,6 albo zniknie z Biedrony. Piwo na kryzys w sam raz
"Kto nie był buntownikiem za młodu, ten na starość będzie skurwysynem" - Józef Piłsudski
A ja bym dodał że jest to jedyne pijalne piwo do 2zł na dodatek w butelce. Osobiście wolę je niż tyskie i lechy. Fakt klon łomży export ale takie klony jak najbardziej. Etykieta robiona chyba w 30 minut, hiper oldskul. Trochę dziwny posmak pod koniec nie wiem jak go opisać, w każdym razie nie jest pyszny ale przejdzie. Przy pierwszych paru łykach bardzo fajna goryczka. Znając życie zaraz będzie kosztowało 2,6 albo zniknie z Biedrony. Piwo na kryzys w sam raz
Zgadzam sie, jak za 2 zł smakuje bardzo dobrze, nie ma jakis dziwnych posmakow, smakuje lagodnie a zarazem z nutka goryczy, od ponad miesiaca tylko fasberg i polecam brac z kartonikiem jest pewniejszy niz reklamowka, moim zdaniem lepszy od tyskiego lecha i innych do 3zł, 10 zł za 5 piw ekstra gdy 4 zywce(pucha) w stokrotce ponad 12zł a co do tego ze to klon lomzy eksport to kupilem w auchan za 1,80 i smakuje shitowo nie polecam fasberg ma calkiem inny smak jedyne co ich laczy to butelka i kształt naklejki
Według mnie smakuje inaczej niż perła a tym bardziej argus, jest na pewno delikatniejsze od argusa i mniej nasycone niż perła, a dzięki temu lepiej "wchodzi".
Zazwyczaj kupuje Fasberga w puszcze (browary łódzkie), bo jest tańszy i również pijalny, ale ten w butelce chyba jednak troszkę lepiej wypada.
Za 1,99 w Biedronce w butelce bezzwrotnej.
W sumie ciekawy smak.. coś jak Soproni.
Delikatne a chmielowe.
Ogromny plus: nie jedzie kwaskiem.
Za tą cenę bardzo, bardzo przyzwoite.
Zwłaszcza, że ostatnio Łomża Export w puszce (warka bodajże do kwietnia 2014) bardzo mi smakuje. A to niespotykane zjawisko odkąd pojawiła się zielona szata.
U mnie w biedronce piwo zniknęło i pojawiło się dzisiaj. Kartony fasberg gold, a w srodku fasberg jasne pełne produkcji Van Pur, ale na kontrze opis Gold. Wiecie o co chodzi?
Comment