Piwo gotowe do oceny
Łomża, Kareta Książęca
Collapse
X
-
Łomża, Kareta Książęca
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ciemnozłocisty [4.5]
Piana: biała, grube pęcherze, leciutka, opada dość szybko bez osadzania sie na szkle [2.5]
Zapach: wyczuwalny ale niezbyt przyjemny, zapachy sfermentowanego zboża, stawiam na kukurydzę gdyż jest to słodkawo-mdły zapach [2.5]
Smak: wodniste, metaliczność ostre w smaku, niezbyt przyjemna lekko pestkowa gorycz wymieszana ze słodkawo-mdłym słodowym posmakiem [2]
Wysycenie: zdecydowanie za duzo, babelki powodują, że piwo aż szczypie w ustach [2]
Opakowanie: mało atrakcyjna etykieta na wzór super piw z najlepszych składników....goły kapsel [2.5]
Uwagi: Na temat tego produktu nie chce mi sie gadać.
Uwagi - to jest browar Van Pur, a nie Łomża
Moja ocena: [2.375]Last edited by becik; 2013-05-15, 16:41.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty. Klarowne. [4]
Piana: Chwilowa, nie brudząca szkła. Zostaje obrączka. [2]
Zapach: Prawie niewyczuwalny. Bardzo delikatnie słodowy. [2]
Smak: Wodniste - odrobina słodu i kwasku. Nie odrzuca, ale cholernie blisko wody. [2]
Wysycenie: Spore, ale akceptowalne. [3.5]
Opakowanie: Brak miejsca wytworzenia, ekstraktu, czegokolwiek. Puszka OK. [2.5]
Uwagi: Bez sensu.
Moja ocena: [2.2]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziUwagi - to jest browar Van Pur, a nie Łomża
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziUwagi: Bez sensu.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Trafiony w jednym ze sklepów spożywczych na Mokotowie. Ładnie mnie sponiewierało, choć wrażeń estetycznych przy tym wielkich nie uświadczyłem. Powiedziałbym, że to typowy mózgotrzep, przydatny, jeśli ktoś ma potrzebę szybko i skutecznie się zaprawić. Zapamiętałem jedynie najprzeciętniejszą na świecie szatę graficzną na puszcze - wielki napis na krzykliwym tle.
Comment
-
-
5% mózgotrzep?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Też się nad tym zastanawiałem. Faktem jest, że te piwo ścięło mnie momentalnie, choć trzeba przyznać, że byłem mocno zmęczony po pracy i niewyspany... Można to chyba określić tak, że wchodzi na tyle sprawnie, że szybko można się upić.
Comment
-
-
Pojawiło się w miejscowym sklepie Mila.
Jest w promocji po chyba 1,39 zł.
Typowy tani lagerek z mała pianą ale z dużym gazem.
Klasyka koncernowej mieszanki słodu i lekkiej goryczki z kwaskiem.
No lepsze od VIPa heheheheh.
Grafika bez zmian /podróbka Tyskiego/. Kapsel złoty golas.
Comment
-
Comment