Kolor: z daleka czarny, z bliższej odległości i pod światło ciemno brązowy [3.5] Piana: bezowa, zwarta, osadza się na szkle, opada jednak zauważalnie, osadza się na szkle [4] Zapach: czuć paloność i i minimalny słodowo-owocowy zapach [4] Smak: dość pełne i treściwe, dominuje mocna palona wytrawność, wyczuwalna pestkowa gorycz przeplatana z drobinkami gorzkiej czekolady, całość niezła ale gdzieś jest zaburzona harmonia, poza tym co czuję brakuję mi jeszcze czegoś dla dopełnienia [4] Wysycenie: odrobinkę za duże [4.5] Opakowanie: tak jak i w pozostałych piwach na wynos z tego browaru brakuje mi tylko firmowego kapsla [4.5] Uwagi: Smaczne piwo choć odnoszę wrażenie, że nie jest to do końca skończony produkt. Brakuje mi tej kropki nad "i". I tak jak czuję w żołądku niedokończone piwo to te dało o tym znać bardzo dobitnie. Sam produkt świetny ale powinien jeszcze doleżakować
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment