Stanley, Mocne Łódzkie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cezar
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.05
    • 1349

"Stanley" jest to nazwa przedsiębiorstwa, które ma swoją siedzibę w Łodzi i jest zapewne także właścicielem browaru w odległym Chojnowie.

Ot i cała tajemnica.

Comment

• talrasha
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.11
      • 685

Cezar dzieki za info bo nie wiedziałem o tym, a to wszystko wyjaśnia
      Catalunya es una nación y el Barça es un ejército

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Piwo roku 2005 - piwa do sprawdzenia - czyli ktokolwiek widział ktokolwiek wie :)
        ART
        wszystko jak zwykle kłębi się pod koniec roku jeszcze bardziej niż zwykle i mam wielką prośbę do Was.

Albeertos dokonał już mrówczej roboty w postaci sprawdzenia aktualności częsci listy piw, z której będziemy wybierać nasze typy na piwo roku 2005 w różnych kategoriach....
        2005-12-29, 17:29
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • AaLeX
        Jędrzejów, Argus Mocne
        AaLeX
        Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
        2023-12-30, 13:51
      • Javox
        Van Pur, Boorg Mocne
        Javox
        Piwo gotowe do oceny

Np dla piwa z Rakszawy (kod LE) bo akurat Jędrzejów i Głubczyce mają swoje wątki.
        2023-10-27, 14:55
      • darekd
        2023.09.02 - Ksawerów k. Łodzi (Browar Ziemia Obiecana) - DOZO Fest 2023
        darekd
        Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów

Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...
        2023-08-29, 16:08
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...