Alk. 3.5%
[browar nieznany], [Dionizos] Bearnard Poziomka
Collapse
X
-
[browar nieznany], [Dionizos] Bearnard Poziomka
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Kolor: zółto-pomarańczowe, mętne [2.5]
Piana: obecna po nalaniu, szybko opada do cienkiej warstwy na piwie [2]
Zapach: glutaminonowo-chemiczny, do tego landrynki [2]
Smak: niby poziomka, pod poziomka napis guanabana czy coś tam, na obrazku kiwi, kuźwa, co to jest, w smaku czuć tylko chemiczno-gumowo-owocowy posmak czegoś co niby miało być poziomką, a nią nie jest, piwa w ogóle nie czuć [1,5]
Wysycenie: za duże, mocno buzuje w ustach [2.5]
Opakowanie: opakowanie to najfajniejsza rzecz w tym produkcie choć jest w stylu "a ona tańczy" [3]
Uwagi: Po łyku wylane, jedyne co mi przychodzi na myśl po spróbowaniu tego czegoś to czy w Radomiu kogoś poj...ło?Last edited by becik; 2013-03-25, 19:50.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Barwa: złocista, lekko opalizujące [4.0]
Piana: niezbyt obfita, nietrwała opada do cienkiej warstwy, drobnopęcherzykowa [3.]
Zapach: słodki, landrynkowy, sztuczny aromat poziomkowy [2.5]
Smak: słodkie, poziomkowe, sztuczne [2.0]
Wysycenie: średnie [4.0]
Opakowanie: kto wymyślił tą obwolutę to ja nie wiem, czarny kot a co tu niedźwiedź robi? [2.0]
Uwagi: Piwa to to nie przypomina tylko oranżadę poziomkową i jako oranżadę ewentualnieda się wypić.
Comment
-
Comment