Adam16 był pierwszy, więc jestem w trakcie ozłacania go...
Bosman, Volt
Collapse
X
-
Dzięki Slavoy. Teraz daj znać jak dostarczyć Ci ten kapsel. Jakiś namiar poproszę. Bo nie chcę żeby potem ktoś mówił, że zostałem ozłocony bezpodstawnie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
E! To złoto mnie postarza.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No to masz już kapsel. A był taki jeden zapakowany w tej zaginionej przesyłce.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Cezar napisal/a
Generalnie wszystkie produkty BOSMANA nie są rewelacyjne. Mam paru znajomych w Szczecinie, którzy też są tego zdania i piw z tego browaru unikają jak ognia.
Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
-
po raz kolejny apeluję:
uzasadniajcie swoje zdanie proszę
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Przepraszam i uzasadniam.
Piwo wodniste. Smak jakby rozpuszczono w wodzie trochę ekstraktu chmielowego i nie poczekano " jak się przegryzie".
Piana obfita ale dziurawa i znika błyskawicznie. Cena 1,80 zł za wysoka w stosunku do jakości. Butelka o nowym kształcie- zwrotna , ale czuję ,że będą kłopoty ze zwrotem.
Comment
-
-
no bardzo ładnie. o tą odrobinę wysiłku chodzi. nie chcę żebyśmy kierowali się merytorycznie w stronę pewnej grupy dyskusyjnej o piwie.
muszę przyznać że Volta widziałem już wiele wiele razy, ale nigdy nie miałem ochoty na spróbowanie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W myśl powyższej zasady skosztowałem Volta butelkowego i nie był wcale taki zły.
Piana ok
smak jakiś rzeczwiście bezsmakowy ale lepsze chyba jest piwo nijakie niż ochydne.
Zupełnie do wypicia i niedrogie.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Opis piwa Volt ; czytaj -post Prima.
Dodam ,że w hipermarkecie Jumbo co sobota jest sprzedawany w promocji , 3 piwa + szklaneczka. I chyba już wiecie ,co oznacza plus na kapselku. Dodam ,ze to jedyny plus tego napoju.Dzieki niemu mam już kilka szkiełek z napisem "Bosman"
Moja ocena ;3 w skali Bouforta( tak to się pisze?)
Comment
-
-
hmm... widzę , że zdania są podzielone ze sporą przewagą na nie .
Jak skosztuje to też się wypowiem
Comment
-
Comment