najlepszy z tego wszystkiego jest ładny złocisty kolor (no i cena może być ) a w smaku rzeczywiście takie jakieś nijakie ale do wypicia zamiast wody ocena: 3=
Bosman, Volt
Collapse
X
-
Piwo do wypicia. Tyle - nie mniej, nie więcej. Lekkie, płaskie w smaku, prawie bez goryczy, z lekkim chlebowym posmakiem. Zapach wody piwem zaprawianej.
Gazu prawie brak, piany sporo przez jakieś 2 minuty.
Wypić i zapomnieć. Pragnienie zaspokaja bez wykrzywień.
Ocena 3.
--> http://www.browar.biz/galeria.php?id=508Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Butelka 0.5l, 1.79 zł.
Kiedyś wypiłem Volta z puszki i potem czułem się jak po porażeniu prądem. Po długiej przerwie nieśmiało spróbowałem butelkowego, no i proszę proszę - całkiem przyzwoite piwo. Zapach przyjemny, słodowy (a może chlebowy, jak napisał slavoy), w smaku też dominuje słód, ale niestety goryczki nie za wiele... Oceniam na 4 (2-5), tak dobra ocena może z powodu miłego zaskoczenia.Jak się nie ma, to się lubi wszystko...
Comment
-
-
Info dla kolekcjonerów .
Od poniedziałku to jest od 21.10 dostępny jest volt z nową blaszką ( cała czarna z napisem volt) i nową etykietą . Szukać proszę piwa Volt w butelkach korporacyjnych ( wzór Okocimski ) . Do kompletu jest jeszcze nowa odmiana Volta inf. w oddzielnym poscie .
Comment
-
-
And69 napisał(a)
Info dla kolekcjonerów .
Od poniedziałku to jest od 21.10 dostępny jest volt z nową blaszką ( cała czarna z napisem volt) i nową etykietą . Szukać proszę piwa Volt w butelkach korporacyjnych ( wzór Okocimski ).
Comment
-
-
Volt
Nabyłem w Radomiu z nową etykietą ( 1,75 zł)- inna też nazwa :
VOLT ORIGINAL. W poprzedniej wersji zaznaczony był browar Bosman - teraz tylko Carlsberg - Okocim. Tym razem piwo to zupełnie mi nie smakowało. Z pozytywów to ładny kolor i dobre gazowanie. Smak i zapach takie - nijakie.
Comment
-
-
Zbyt wydelikacone, zbyt płaskie w smaku. Bez rewelacji. Da się wypić do kolacji, ale trudno się nim delektować.
Etykieta jest po prostu brzydka.
Moja ocena: [3.15]Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment