Straszliwa jest! Ale poczekajmy na etykietę, może na niej to wszystko się jakoś sensownie układa.
Łódzkie, Porter
Collapse
X
-
pzdrPiwa i pacierza nie odmawiamComment
-
Piwo, w które włożono tyle surowca, starań i czasu, moim zdaniem, powinno być konfekcjonowane wyłącznie w elegancką butelkę!
Nawet najbardziej wyszukana pod względem koloru i kształtu puszka jest tu opakowaniem niedość godnym.
Ze względu na treściwość i ponadprzecietną moc piwa, ta elegancka butelka winna mieć mniejszą objetość: 0,33 l, albo nawet tylko 0,25 l.O!Nanobrowar Domowy "PiwU"Comment
-
Piwo, w które włożono tyle surowca, starań i czasu, moim zdaniem, powinno być konfekcjonowane wyłącznie w elegancką butelkę!
Nawet najbardziej wyszukana pod względem koloru i kształtu puszka jest tu opakowaniem niedość godnym.
Ze względu na treściwość i ponadprzecietną moc piwa, ta elegancka butelka winna mieć mniejszą objetość: 0,33 l, albo nawet tylko 0,25 l.Comment
-
Pozwolę sobie nie zgodzić się z przedpiścą, co do objętości opakowania. Jedynie półlitrówka zapewni odpowiednią ilość napitku. Zawsze mam niedosyt pijąc piwa belgjskie, konfekcjonowane w małych szpileczkach. Porter istotnie pyszny, choć trudno dostępny w moich rejonach.
A tak przy okazji, to z punktu widzenia technologii, zarówno puszka, jak i butelka jest konserwą - pasteryzowaną.Comment
-
nowa grafika...
W czasie ostatniego (a dla mnie także pierwszego ) pobytu "Pod Koniem" w Łodzi na Kopernika (w zasadzie "na wizawisie" ) zauważyłem na półce dziwną puchę "Porter". Miły pan sprzedawca podał mi konserwkę i z bezpośredniej bliskości okazało się, że to nowe wzornictwo łódzkiego portera. Hm, może się przyzwyczaję, ale jakoś tak już zaczynam lekko tęsknić do starej grafiki, która wydawała mi się bardziej siermiężna niż oldskulowa...Comment
-
piękna etykietka, butelka Vichy 330ml - i nic więcej nie trzeba
to oczywiście tylko projekcja moich marzeńLast edited by ART; 2008-04-25, 14:45.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Apeluje o skasowanie powyższych postów :P Jeszcze mi się w browarze ktoś kapnie i tani dobry porterek będę musiał pić od świętaZapraszam do Browaru Sielanka.Comment
-
Comment
-
Kopyt: Wiem, żartuje sobie. Ale wizja płacenia 5 PLN za 0,25 trochę mnie przerażaZapraszam do Browaru Sielanka.Comment
-
Jeśli taka ma być cena za wprowadzenie w Polsce kultury piwnej, to jak mam w żopie taką kulturę. Bo to nie kultura będzie, tylko snobizm.Comment
-
Ja też... Ludzie, nie wariujmy z tym przeklętym pozycjonowaniem! Co mi przyjdzie z tego, że uekskluzywnimy portera za pomocą ceny, żeby kupowali go konsumenci, którym smakuje to, co drogie. Ja wiem, co lubię, bez patrzenia na cenę, więc tylko na tym stracę.Comment
-
Nic tylko zapasy robić - bo później albo nie będę mógł kupić bo albo go nie będzie wcale, albo będzie poza moim zasięgiem - co na to samo wychodzi.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Dobra, inaczej nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wypuścić na próbę partię tego pięknie opakowanego porteru i zobaczyć jaki będzie efekt. A wersję regularną sprzedawać na dotychczasowych zasadach.Comment
Comment