Przypomnij się bezpośrednio przed zlotem na PW, to może coś da się załatwić... Może nawet w butelce...
Łódzkie, Porter
Collapse
X
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Na całe szczęście mam wersję butelkowaną, data przydatności to chyba 06.2008. Zostały mi tylko dwie butelki... gdybym wiedział, że teraz została tylko konserwa, pewnie rozsądniej bym gospodarował zapasemBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Noooo.... potwierdzam. My mamy może z 5 sztuk. W puszcze na próbę trzeba jednego potrzymać, zobaczymy, czy będzie negatywny wpływ, czy nie.
Ostatnio piliśmy tę puszkową wersję i na szczęście jest równie dobre, jak to w butelce, tylko trzeba przelać do szkła, a puszkę szybko usunąć z pola widzeniaComment
-
Powinien być w krakowskiej Marii."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
No to się wrednemu trafiło, zazdraszczam. Pancernik, dużo masz tych butelek schomikowanych?Comment
-
A butelek, cholera, coraz mniej, już na palcach można policzyć. Myślałem, że jest ich więcej, a tu, kurka-rurka, chyba mi ktoś podbiera... .Comment
-
Za dużo degustujesz . Jak chcę coś przechować to wstawiam do skrzynki, stawiam na niej dwie kolejne pełne skrzynki i całość ustawiam jak najdalej od wejścia. Resztę robi za mnie wrodzone lenistwo i zapominalstwoJEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Comment
-
Raz na jakiś czas jakaś ciemna siła (ZUO?) zaciąga mnie tam i w zależności od nastroju lub okazji coś wyłuskam, zwracając uwagę na przeleżakowanie...Comment
Comment