Łódzkie, Porter
Collapse
X
-
-
Dzięki, sprawdzę w weekend. Szukałem dwa tygodnie temu (zaraz po informacji na forum) w Carrefour Zakopianka ale nie był dostępny.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
YouPeter: W Galerii Krakowskiej już brak Chyba, że mają w magazynie albo będzie dostawa.http://piwosfera.x25.pl - wszystkie piwne blogi w jednym miejscu!Comment
-
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Dostępny w Warszawie - Carrefour Arkadia. Widziałem dzisiaj. Było jeszcze ok. 20 sztuk.
Warka do 26.03.15. "Zanabyłem".Comment
-
Również wczoraj po 20 w Arkadii stało jeszcze 10 puszek.
Ciekawe gdzie rzucą w przyszłym tygodniu...Last edited by abelincoln; 2013-09-13, 16:31.Comment
-
A ktoś ma jakieś info a propos dostępności tego piwa w Poznaniu?Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Głęboka czerwień/rubin. W grubszym szkle nieprzejrzyste. [4]
Piana: Jak w coca-coli. Całkiem obfita po nalaniu, znika z dużym sykiem w kilka sekund. [1]
Zapach: Słodki. Nuty czekoladowe, wiśniowe, kawowe, karmelowe. [4]
Smak: Trochę za słodkie, z tymi samymi nutami co w zapachu. Na szczęście jest bdb, intensywna goryczka o smaku gorzkiej czekolady. [5]
Wysycenie: Mogłoby być niższe. [4]
Opakowanie: Pucha, ale mi się nawet podoba. [3]
Uwagi: Bardzo dobry porter bałtycki. Znalazł się w moim prywatnym top 4 porterów
Moja ocena: [4.05]Comment
-
O wielkie dzięki za info, właśnie się tam wybieram. Wcześniej byłem w carrefourze koło pestki, ale go nie znalazłem.Comment
Comment