Z tą pianą to chyba wina leży po twojej stronie ..może szkło źle wypłukałeś ?
Łódzkie, Porter
Collapse
X
-
Niekoniecznie, ta warka była po prostu słaba, piłem porter z tą datą parokrotnie i piana zawsze była sycząca jak w coli. Za to polecam warkę 15.10.15, uważam ją za jedną z najlepszych w historii, a piana, jak na mocne piwo, jest rewelacyjna♪♫
♫Comment
-
Masz na myśli, że ta warka ogólnie była słaba czy po prostu miała słaba pianę? Jak dla mnie smak był świetny ale jeśli październikowa jest jeszcze lepsza to chyba jej poszukam.Comment
-
Comment
-
-
No i wreszcie zaliczony.
kupiony dobre pół roku temu za ok 5,5zł
Pite kilka dni temu.
Warka chyba któryś tam maj 2015
Piana słaba, szybko znika do zera, szkoda
Kolor czarny jak smoła
Aromat: kwas chlebowy, bardzo dojrzałe czereśnie, karmel, gorzka czekolada
SMAK: jest w miarę słodki, mniej palony niż żywiecki czy lwówek. Czuję wyraźnie nutę ciemnego kwasu chlebowego czy chleba razowego, średnio mi to tu leży, ale reszta smaków wynagradza całość. Dojrzałe wiśnie ,czereśnie, pralinki, gorzka czekolada, czekoladki z wódką. Alkohol praktycznie nie wyczuwalny, 22BLG także. Jest w miarę słodko, ale nie ciężko. Chyba pamiętam, że była czarna kawa
Opakowanie: odpust, do poprawy, bo nikt nie wtajemniczony nie kupi tego festynu
Do kupienia i wsadzenia w lochyLast edited by dlugas; 2014-04-01, 10:32.Comment
-
-
-
Kupiłem raz tego Portera bo wszędzie na półkach leży a taki zachwalany. Słodki ulepek alkoholowy, nie mogłem zmęczyć i wylalem 1/3 do zlewu(prawie nigdy tego nie robię). Może sięgnę jeszcze raz ale to kiedyś.Comment
-
Dlugas można na Padarewskiego kupić Hadesa ??
Jutro może tam podejdę to sprawdzę co jest obecnie w ofercie
bo wszędzie na półkach leży
wszędzieLast edited by dlugas; 2014-04-02, 20:23.Comment
Comment