A da się to to pić?
Łódzkie, Porter
Collapse
X
-
-
Comment
-
Faktycznie tak może być bo ostatnio nie było w gazetce, a leżał na półce. Niestety z warki na warkę jakość mocno spada. W zasadzie to od momentu pojawienia się Argus Porter w Lidlu wysycenie jest niskie i piwo ma dziwny nieprzyjemny posmak którego nie potrafię opisać.Comment
-
Smakowo niewiele mu ustępuje lidlowy Porter co raczej nie świadczy na korzyść dyskontowego wyrobu ...Comment
-
I niech tak pozostanie. W smaku wyraźna kawa z nutką wiśni w likierze. Alkohol dość dobrze ukryty, choć gdzieniegdzie się przejawiają się jego motywy - myślę że leżakowanie zrobiłoby swoje. Za tę cenę nie mam żadnych uwag. Wszelkie wyroby RISopodobne z "craftowych" browarów za ceny wzięte z kosmosu są takie malutkie przy tym piwie, o takie, o. Warka do 12.01.2018 r.Comment
-
Miałem wrażenie, że piwo stało się bardziej wodniste i bardziej "chemiczne", poza tym piana wyszła jakaś słaba.
Być może osiem lat po terminie to już lekka przesada. Wypity potem pintowy Imperator "z pierwszego rozdania", bodajże termin do 2014, smakował o pół nieba lepiej.Comment
-
-
22.05.2017 jednym słowem REWELACJA Word ClassRównież tutaj
https://www.instagram.com/adam_slodowy_to_ja/Comment
-
Zakupiłem warkę 01.2018
Patrząc na Wasze Aldiki przemilczę moją cenę.
Trzeba skosztować jak smakuje ta świeżynka, choć strach jest :]Comment
-
Czarne piwo z obfitą brązowo-żółtawą, drobnopęcherzykową i trwałą pianą.
Mało intensywny aromat śliwki i delikatnego alkoholu.
W smaku lepiej: Słodkawe, wyraźnie czekoladowe, umiarkowana nuta podobna do kawy zbożowej, żelazo, średnia palona goryczka, lekko winne, delikatna owocowa kwaskowość.
Warka 04.02.2018 - czyli świeża. Ogólnie pijalne, ale bez zachwytów.Comment
-
Witam,
Panowie, idzie to piwko dostać gdzieś na śląsku? Interesują mnie okolice Gliwic, Zabrza...strasznie się napaliłem po przeczytaniu opinii, a nigdzie tego nie mogę znaleźć. Odwiedziłem też jedno Aldi i...lipa. Z góry dzięki za pomoc!
PozdrawiamComment
Comment