Po żadnym innym piwie nie mam drugiego dnia tak ciężkiego jak po Łódzkim. Procenty? Nie sądzę, bo po Żywieckim mnie tak nie suszy.
Łódzkie, Porter
Collapse
X
-
w Carrefour do niedzieli promocja i Łódzki Porter za 3,,99zł z datą do 14.05.20 i nikt nie dodał recenzji? Panowie! Hallloo...Last edited by noniewierze; 2018-06-20, 17:35.Comment
-
Mi smakowała warka 16.06.20. Może faktycznie niezbyt gęste, ale bardzo przyjemnie czekoladowo-palone + akcenty ciemnych owoców w drugim tle. Wysycenie odpowiednie. Ma zadatki na dobry leżak. Do dostania wciąż w niebieskich i czerwonych Kerfurach za 4.39 zł.Comment
-
To opłaca się brać z tego Carrefour'a czy nie? Po 4 coś jest. Jutro piątek, to może akurat wycenią niżej?Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Łódzki Porter to nadal trochę loteria- masz szansę trafić na fajną paloną/czekoladową warkę, ale równie dobrze możesz dostać ukrytą opcję Argusa czyli kwaśną wiśnię, która zdominuje Ci smak.
Ale za taką kasę w kerfurach warto co jakiś czas wziąć sztukę na testyComment
-
Można też trafić w specjalistykach, ale rzadko (widziałem na pewno w stołecznym Piwomaniaku).
Świeża warka 04.12.20 przede wszystkim wiśniowa, fajna czekolada, ale dopiero w drugim tle.
Można wziąć, ale balans przechylony nieco na kwasek i wytrawność, jak dla mnie za wysoki.Comment
-
Warka 20.11.2014 dużo wiśni, trochę czekolady. Wysycenie średnie, alkohol niewyczuwalny zarówno w smaku jak i zapachu. Smaczne piwo. Powoli kończy się mi zapas puszek z ta datąGrunt to się nie przejmować, piwo pić i obserwować
zbieram ELBING
wymiana--> http://picasaweb.google.com/PacoElblComment
-
Comment
Comment