Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb
Wyświetlenie odpowiedzi
Tyskie, Książęce Jasne Ryżowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziocenami nie chce odciąć sobie żyły płynących darmówek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kurgan Wyświetlenie odpowiedziryżowe kosztuje niecałe 3 pln, skończ waść wstydu oszczędź...Last edited by sibarh; 2013-08-03, 07:05.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Można powiedzieć, że to takie Tyskie Light, bo lekko wchodzi
Dla mnie "nie sensoryka bez gadżetów za free", nadal jest lepszym piwem niż tyskie zwykłe, co nie oznacza, że zacznę je pić litrami.
Tak jak wcześniej pisałem: będąc pod parasolem i mają wybór: zwykłe tyskie, zwykły lech i jego szendy odmiany itp. to wezmę ryżowe. Jedna, dwie butelki i trzeba zmienić miejsce lub iść dodomu :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziTak jak wcześniej pisałem: będąc pod parasolem i mają wybór: zwykłe tyskie, zwykły lech i jego szendy odmiany itp. to wezmę ryżowe. Jedna, dwie butelki i trzeba zmienić miejsce lub iść dodomu :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ender140 Wyświetlenie odpowiedzibo wszystkie koncerniaki są do dupy.
Teścia przekonałem i zamiast wynalazków ze sklepu osiedlowego popija ryżowe, fakt że lokalny establiszment patrzy na niego krzywo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kurgan Wyświetlenie odpowiedziten koncerniak jest chlubnym wyjątkiem i na tym forum powinno się skupić a nie że ktoś dostał gacie za fri albo w nazwie jest "tyskie"
Teścia przekonałem i zamiast wynalazków ze sklepu osiedlowego popija ryżowe, fakt że lokalny establiszment patrzy na niego krzywo.
Comment
-
-
Smakuje mi to pije, nie smakuje nie pije.
Koncerny, nie koncerny, mini browary, piwa regionalne, wypocinki domorosłych brewmasterów i cały marketing oraz jego kompletny brak; dla mnie to wszystko jest tylko męczącym pie$%&*@niem.
Dla mnie ważne jest jedynie to czy piwo mi smakuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzizgrabne ubranko marketingowego och-ach pomoże sprzedać nawet Bud Light Kukurydziano Złocisty.
i nie corn tylko ryż
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziKukurydziano Złocisty versus Jasne Ryżowe. Ju noł.
czy jest jakaś lekka alternatywa na lato?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kurgan Wyświetlenie odpowiedzito lekkie nadużycie porównywać Buda z ryżowym, lepiej skupić się na polskim rynku koncernówek
Nie ukrywam że czerpię niezwykłą przyjemność z poznawania kolejnych fascynujących argumentów przemawiających za wybitną klasą tego prawie piwa. Sporo się już tego naczytałem i nasłuchałem ale ciągle jestem zaskakiwany i liczę na więcej. Piszcie czemu Jasne Ryżowe jest takie dobre.
Ktoś kiedyś powiedział że kłamstwo powtórzone sto razy staje się prawdą - to akurat bzdura ale znamienne jest że sporo pozytywnych opinii o Jasnym Ryżowym zaczyna się od stwierdzenia w stylu "słyszałem że jest dobre i postanowiłem spróbować". Nic tylko pogratulować KP sprawnego marketingu i perfekcyjnej kreacji nastrojów w niezależnym medium, za jakie wiele osób uważa internet. Może ktoś pokusi się kiedyś o monografię poświęconą zjawisku, jakie obserwujemy wokół Jasnego Ryżowego. Podpowiadam metaforyczny tytuł: "W szambie to gówno śmierdzi najmniej więc jak go nie lubić".Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
I cała plejada czeskich desitek.tak jakby nie było zupełnie żadnej alternatywy. Już od kilku lat jest.
No wiadomo, że jest ogrom lepszych piw w podobnej lub ciutkę wyższej cenie itp.
Mi cały czas chodzi w tym piwie o szeroką dostępność w miarę pijalnego koncerniaka z jakimkolwiek smakiem.
Czeskich dziesiątek nie ma każdym społem czy tescoLast edited by dlugas; 2013-08-04, 08:49.
Comment
-
Comment