Piwo gotowe do oceny
Łomża, Argus Lemonade
Collapse
X
-
Łomża, Argus Lemonade
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: zbożowa żółć, lekkie zamętnienie [4.5]
Piana: średnia, leciutka, opada dośc szybko [2.5]
Zapach: lemoniady cytrynowej, piwa nie czuję [3]
Smak: dość wodniste, dominuje cytrynowy, dość nieźle zbalansowany posmak cytryny i słodu choć ten drugi jako tło [3]
Wysycenie: trochę za duże [4]
Opakowanie: puszka z dość mało oryginalnym wyglądem, sztampowym ale i tak się wyróżnia na tle innych [3.5]
Uwagi: Można się napić i zapomnieć, wole coca-cole
Moja ocena: [3.1]Last edited by becik; 2013-07-29, 19:36.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziMożna się napić i zapomnieć, wole coca-cole
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJak dla mnie to nietrafione porównanie. Cola jest obrzydliwie słodka. Radlery już takie nie są.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
To jest klon Łomża LEMONOWE? czy jakiś inny twór?
Przekleństwem radlerów jest ich nazbyt duża słodycz. Niby cytrynowe, a słodkie jak fanta. Zamiast orzeźwiać mulą.
Też wolę coca colę, bo wiem co się mam po niej spodziewać. A jak kupuję radlera(jak czasami zgłupieję) to jest totolotek, albo jest muląco słodki albo słodkolekkokwaśny. Przeważnie z dodatkiem słodziku. Samo wręcz orzeźwienie :]
Comment
-
Comment