Piwo gotowe do oceny
Łomża, Zacne Jasne
Collapse
X
-
Łomża, Zacne Jasne
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Może i tak. Dawno nie było takiego przypadku. Zawsze można zgłosić wyższej instancji do moderacji
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZacne Jasne, d. Wyborne? Jest parę podobnie zatytułowanych wątków.Last edited by ART; 2013-05-30, 08:30.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
strach wydawać 3,99zł za 3 sztuki, bo co zrobić z zawartością 2,5 butelki?
za 1,29zł/sztukę bym pewnie przetestował
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzistrach wydawać 3,99zł za 3 sztuki, bo co zrobić z zawartością 2,5 butelki?
za 1,29zł/sztukę bym pewnie przetestował
A w Rzeszowie została jeszcze jakaś żabka ?? wiem ze jedna była niedaleko Tesco, ale ja juz rozebrano.Tylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chris1985 Wyświetlenie odpowiedziA w Rzeszowie została jeszcze jakaś żabka ?? wiem ze jedna była niedaleko Tesco, ale ja juz rozebrano.
Comment
-
-
Tak jak w podanym linku, te żabki są , ale piwna oferta marniutka, albo same mózgotrzepy MOCNE albo zwykłe koncerniaki za dość sporą cenę
Comment
-
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: złociste, klarowne, bez zastrzeżeń [5]
Piana: biała, drobna, opada powoli ale zauważalnie, po jakimś czasie zostaja jedynie niewielki bąble przy szkle [3]
Zapach: słabo wyczuwalny, typowo słodowy ale zbliżony do zapachu gotowanej kukurydzy [3]
Smak: zbyt wodniste, w smaku nic szczególnego, ot trochę goryczki, minimalnie wyczuwalne akcenty chmielowe, jeszcze czuć zbyt dobrze słodowość z lekkim słodkawym posmakiem [3]
Wysycenie: za dużo, w ustach bąbelki dają znać o sobie [3.5]
Opakowanie: lubię bączki, etykieta niezbyt szczególna, gładki kapsel [3.5]
Uwagi: Ot, zwykły poprawny pils do wypicia bez żadnych negatywnych odczuć ale tez i bez zbytnio pozytywnych
Moja ocena: [3.15]Last edited by becik; 2013-06-26, 20:29.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
@becik - Piękny kot, naprawdę wspaniały
A co do Zacnego (nazwa nie adekwatna do zawartości butelki), szkoda słów.
Woda, kiła i mogiła.
No tym razem już jestem pewny, że "Browary Regionalne Łomża Sp. z.o.o" nie mają absolutnie nic ciekawego do zaproponowania.Last edited by Mario_Lopez; 2013-07-16, 13:15.Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
Comment
-
Comment