Piwo gotowe do oceny
Głubczyce, Włodarz Mocny
Collapse
X
-
Głubczyce, Włodarz Mocny
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
-
Comment
-
Jasne pełne mocne. Jasne.Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: złociste, delikatne zamętnienie [4]
Piana: drobna, biała, obfita zaraz po nalaniu, szybko opada do obwódki wokół szkła, nie osadza się na szkle [3]
Zapach: słaby, słodowo-chemiczny [2.5]
Smak: w miarę pełne, momentami sprawia wrażenie rozwodnionego, w smaku o mało przyjemna pestkowo-metaliczna goryczka, w tle słodkawo-kukurydziane akcenty, alkohol słabo wyczuwalny [2]
Wysycenie: trochę za duże [3.5]
Opakowanie: szata graficzna to chyba najlepszy element w piwie, brązowy bączek, fajna etykieta, niby prosta ale dość charakterystyczna, firmowy kapsel [5]
Uwagi: Piwo dla amatorów tanich, bezsmakowych mózgotrzepów, nie dopiłem nawet tego bączka
Moja ocena: [2.6]Last edited by becik; 2014-09-02, 18:12.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment