A piwo o pięknej nazwia Piastowskie Mocne powinno być super. I życzę piwowarom z Zakrzewa by takie było.
Zakrzów, Piastowskie Mocne
Collapse
X
-
Na stole:Piastowskie Mocne
Jako z dwóch mocnych piw produkcji Piasta to zdecydowanie wygrywa i nie chodzi tu jedynie o cenę która nie wątpliwie jest jego zaletą.
Piastowskie Mocne ma 15% wag. i 7% alk.
pianka szybko znika, smak tego piwa jest lekko słodkawy lecz jednak da się wyczuć goryczkę
Piwo jest dobre i to nie tylko na kaca ostatnio polubiłem ten produkt Piasta.
Zachęcam do degustacjiJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Po przeczytaniu tej dyskusji pobiegłem kłusem do sklepu, kupiłem Piastowskie mocne i Królewskie.
Szczerze to nie radzę picia obu.....
Piastowskie śmierdzi spirolem, Królewskie na szczęście nie i tyle różnic.....
Comment
-
-
A ja piłem raz Piastowskie Mocne i dało się wypić ale jedno drugiego bym już nie wypiłTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
[QUOTE]Kudłaty napisal/a
[B]Ja mam zato znajomego ,który wielbi to piwko....
Wielbić to może nie (bez przesady) ale jak było na wyspie przez pewien okres to pijałem i nie powiem żeby aż tak tragiczne było przy uwzględnieniu ceny. Dało się wypić spokojnie. To było jakieś rok temu,może się pogorszyło ,nie jestem w stanie sprawdzić bo Piast się z wyspy wyniósł.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
-
Piastowskie zarówno w puszkach jak i butelkach nie jest najlepsze, dla mnie zbyt ciężkie w smaku. Sprzedaje się dobrze wśród ludzi stojących pod sklepami 90% życia ze wzgledu na cene ( 1,90zł ) i moc ( 7%). Wole Magnumwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
zythum napisal/a
A ja piłem raz Piastowskie Mocne i dało się wypić ale jedno drugiego bym już nie wypiłPiwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
Comment